Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi dom za napustenu djecu u Život i Stil forumu; prije nekih godinu dana imala sam kumstvo s jednim dečkićem u jednom od domova. Dijete je predivno, a toliko tuge ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-12-07, 22:19   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: dom za napustenu djecu

prije nekih godinu dana imala sam kumstvo s jednim dečkićem u jednom od domova.
Dijete je predivno, a toliko tuge je bilo u njemu da je to bilo strašno.
Nešto malo prije prošlog božića je usvojen, to iskustvo nikada neću zaboraviti.

Divno je pružiti nekome dio svoga vremena, poigrati se, zagrliti...jer oni nisu imali sreću koju smo imali mi.

Šokantno je otkriće da dijete od 6 godina nikada nije vidjelo kako izgleda salama, kako se pravi čaj, kako kruh izgleda dok nije narezan...
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 15:11   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,686
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

žena koja može učinti takvo nešto svome djetetu je monstrum.dijeca su navjeće blago i sreća ovoga svijeta.ja,koja sam naime možda ipak još mrvicu premlada za njih,da mi se i desi nebi imala srca niti pobaciti a kamoli dati ga u neku ustanovu koja će najvjerojatnije u potpunosti izmjeniti njegova karakter i ličnost do kraja života.čak i ako se nađu divni ljudi koji će ga posvojiti,opet je djetetu mjestu uz njegovu mamu i tatu.ali ako su ti ljudi toliko izopačeni onda možda bolje da su ga se odrekli pa da dobije šansu za normalnim životom,ljubavi i pažnjom.imam i ja dvije posvojene prijateljice pa im ništa ne fali.

a što se tiče tog volontiranja i ja bi to jako voljela i baš se mislim raspitati

Zadnji Uredio ROBIN : 12-12-07 u 15:14.
ROBIN je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 20:53   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,529
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

ne treba suditi nikome.
Inače, ja bi posvojila dvoje dijece..
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 21:12   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: ruzica Pogledaj Poruke
dugo me nije bilo , pa rekoh pogledati dali ikoga zanima ova tema.
hvala na komentarima. tema je ozbiljna pa moze bit ne odgovara aktuelnim .
drago mi je ivana da tako razmisljas, bilo bi to zaista lijepo.
djeca mogu biti i udomljena i usvojena.
ako budes imala mogucnosti, svakako pomozi nekom sirocicu, osjecat ces se bozanstveno.
a ako si u zagrebu, mozes u nazorovoj 46 (dom za djecu )obilaziti djecu i kao volonter, uvijek trebaju nekoga.

svakako ti cestitam na tako pozitivnom razmisljanju.

i svakome tko imalo suosjeca s tom djecom, koja zaista nisu sama izabrala tako.

pozdrav svima
nisam inače iz zagreba ali čula sam za to,ali mislim da nebi mogla jer ako imam točne informacije nakon godinu dana se prekida taj odnos...možda sam krivo čula-kao možeš valjda onda drugo djete uzeti da posjećuješ,jer ako je tako- grozno bi mi bilo nakon toga..ipak provedeš sa tim malim bićem godinu dana..
ma neznam,ljudi se tako zamaraju sa glupostima u životu a nemaju pojma šta je patnja-kad si tako mal,bespomoćan željan ljubavi i ljudskog dodira....niti ne razmišljamo kako u biti postoje ta mala neiskvarena bića koja trebaju pomoć...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, dom, napustenu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103