| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi dom za napustenu djecu u Život i Stil forumu; prije nekih godinu dana imala sam kumstvo s jednim dečkićem u jednom od domova. Dijete je predivno, a toliko tuge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dom za napustenu djecu prije nekih godinu dana imala sam kumstvo s jednim dečkićem u jednom od domova. Dijete je predivno, a toliko tuge je bilo u njemu da je to bilo strašno. Nešto malo prije prošlog božića je usvojen, to iskustvo nikada neću zaboraviti. Divno je pružiti nekome dio svoga vremena, poigrati se, zagrliti...jer oni nisu imali sreću koju smo imali mi. Šokantno je otkriće da dijete od 6 godina nikada nije vidjelo kako izgleda salama, kako se pravi čaj, kako kruh izgleda dok nije narezan... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dom za napustenu djecu žena koja može učinti takvo nešto svome djetetu je monstrum.dijeca su navjeće blago i sreća ovoga svijeta.ja,koja sam naime možda ipak još mrvicu premlada za njih,da mi se i desi nebi imala srca niti pobaciti a kamoli dati ga u neku ustanovu koja će najvjerojatnije u potpunosti izmjeniti njegova karakter i ličnost do kraja života.čak i ako se nađu divni ljudi koji će ga posvojiti,opet je djetetu mjestu uz njegovu mamu i tatu.ali ako su ti ljudi toliko izopačeni onda možda bolje da su ga se odrekli pa da dobije šansu za normalnim životom,ljubavi i pažnjom.imam i ja dvije posvojene prijateljice pa im ništa ne fali. a što se tiče tog volontiranja i ja bi to jako voljela i baš se mislim raspitati
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio ROBIN : 12-12-07 u 15:14. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: dom za napustenu djecu Citat:
ma neznam,ljudi se tako zamaraju sa glupostima u životu a nemaju pojma šta je patnja-kad si tako mal,bespomoćan željan ljubavi i ljudskog dodira....niti ne razmišljamo kako u biti postoje ta mala neiskvarena bića koja trebaju pomoć... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, dom, napustenu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.