| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Hoto Naselje u Život i Stil forumu; neki daj je na televiziji bio film gdje se radilo o jednom naselju KOLONIJA, hahha, umro sam od smijeha, imaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Hoto Naselje neki daj je na televiziji bio film gdje se radilo o jednom naselju KOLONIJA, hahha, umro sam od smijeha, imaju posebna pravila i ostale gluposti, baš strašno ali bio sam u hoto naselju i mogu reći da je predobro, nemoraju se brinuti, imaju maxmalnu sigurnost, odlično je uređeno, brijem da će uskoro biti što više takvih naselja, cijena kvadrata je oko 1500eura m2 evo više saznajte ovdje HOTO GRUPA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Hoto Naselje Nebi tamo htio živjeti ![]() Da me na ulazu u naselje dočekuje portir i rampa, kao kad u firmu na posao idem ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Hoto Naselje Dobro izgleda...ali ne bi ja mijenjao Jarun ni za šta na svijetu !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Hoto Naselje hehe... ja ne bi mjenjo moje more za nista na svijetu...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Hoto Naselje Meni je to ok al malo baca na wisteria lane i te friki ulice koje izgledaju ko nacrtane.Da za lovu koju platis dobijes ono sto oni reklamiraju a (govore kak je tamo sve vrhunsko) onda je to ok al inace mi nije nesto.Brijem da se pijan doma vracam da bi pokupio rampu svaki put,ak prije ne bi sletio s podsusedskog mosta jer je fakat daleko od grada
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
![]() | Re: Hoto Naselje hoto naselje, moderni geto zamotan u celofan,totalna katastrofa losa gradnja, preskupo stanovanje , svi koji su se tamo uselili se zale. najbolji dokaz da to nije ono sto se pretpostavljalo je pola i vise neprodanih stanova. naselju manjka '' ono nesto'' , nekako nema topline. isla sam pogledati i imala osjecaj da me stalno prati '' veliki brat''. suprotno tome, lijepo je uredjeno, sigurnost, a vjerojatno grad buducnosti, samo dok se nas mentalitet navikne na nesto tako novo. osobno vise volim tradicionalno stanovanje, tko moze, kucica u cvijecu , pa malo dvoriste i t.d. tko tako voli stanovati, ugodno mu stanovanje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hoto, naselje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.