Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Hoto Naselje u Život i Stil forumu; neki daj je na televiziji bio film gdje se radilo o jednom naselju KOLONIJA, hahha, umro sam od smijeha, imaju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-10-06, 12:53   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Hoto Naselje

neki daj je na televiziji bio film gdje se radilo o jednom naselju KOLONIJA, hahha, umro sam od smijeha, imaju posebna pravila i ostale gluposti, baš strašno

ali bio sam u hoto naselju i mogu reći da je predobro, nemoraju se brinuti, imaju maxmalnu sigurnost, odlično je uređeno, brijem da će uskoro biti što više takvih naselja, cijena kvadrata je oko 1500eura m2

evo više saznajte ovdje HOTO GRUPA
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 13:10   #2 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,412
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Hoto Naselje

Nebi tamo htio živjeti
Da me na ulazu u naselje dočekuje portir i rampa, kao kad u firmu na posao idem

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 16:41   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Dobro izgleda...ali ne bi ja mijenjao Jarun ni za šta na svijetu !!!

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 18:03   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

ne sviđa mi se to nikako
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 18:07   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 28
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

Moj ujak je tam kupio stan i veli da žali bože novaca.
Jako je loše izgrađeno,mislim loše je kvalitete,a kolko znam tek je trečina naselja prodana
Kezo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-06, 18:13   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a ne znam meni se sviđa to tamo, nemre vas nitko opljačkati, ulaz izlaz rampa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-06, 12:59   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Dobro izgleda...ali ne bi ja mijenjao Jarun ni za šta na svijetu !!!
hehe...

ja ne bi mjenjo moje more za nista na svijetu...
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 19:08   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 381
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Meni je to ok al malo baca na wisteria lane i te friki ulice koje izgledaju ko nacrtane.Da za lovu koju platis dobijes ono sto oni reklamiraju a (govore kak je tamo sve vrhunsko) onda je to ok al inace mi nije nesto.Brijem da se pijan doma vracam da bi pokupio rampu svaki put,ak prije ne bi sletio s podsusedskog mosta jer je fakat daleko od grada
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 22:36   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 87
LMATANO3 se izdvaja iz mase

Prijatelj mi je radio kao kucni majstor i kaze da je kvaliteta gradnje katastrofalna i zali boze para koje kupio.
LMATANO3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 20:43   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
ruzica se izdvaja iz mase

hoto naselje,
moderni geto zamotan u celofan,totalna katastrofa
losa gradnja, preskupo stanovanje , svi koji su se tamo uselili se zale.

najbolji dokaz da to nije ono sto se pretpostavljalo je pola i vise neprodanih stanova. naselju manjka '' ono nesto'' , nekako nema topline. isla sam pogledati i imala osjecaj da me stalno prati '' veliki brat''.

suprotno tome, lijepo je uredjeno, sigurnost, a vjerojatno grad buducnosti, samo dok se nas mentalitet navikne na nesto tako novo.

osobno vise volim tradicionalno stanovanje, tko moze, kucica u cvijecu , pa malo dvoriste i t.d.

tko tako voli stanovati, ugodno mu stanovanje.
ruzica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hoto, naselje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103