| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; kćer - ana, vanesa sin - nesto mi ni jedno fino ne pada na pamet, osim mog... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #94 (permalink) |
| charolastra | Re: Ime za dijete Neznamjoš, malo mi neobično ime ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Zar nemamo sličnu temu?! Kćer: Viktoria, Mikaela ili Madlena Sin: Nisam razmišljala o tome nikad, ali meni se sviđa Ante (geni, geni kameni) ali to prepuštamn mužu ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #98 (permalink) |
| charolastra | Re: Ime za dijete Zašto, pa postoji ime Madlena?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Musko ime: Luka, Duje, Danijel Zensko ime Citat:
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.