| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; sina bi nazvala luka ili antonio kčer bi nazvala ivana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Onda je glupo pitat za bilo šta na forumu pošto se može uvijek sam odlučit, pogedat, provjerit, pročitat...zar ne? A to što je tebi to glupo, to je tvoj problem. |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Ime za dijete Citat:
![]()
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Za kćer Valerija, za sina Lorenzo.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: Ime za dijete nemam djece i ne mislim ih još skoro imati ali već par godina znam kako bi ih htjela nazvati... žensko Aurora a muško Gabriel
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

Dakle, koje ime bi dali (ili ste već dali) svojoj djeci?