| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; prvom sinu ime : Marko (jer se tak ja zovem, moj stari i moj deda) a za ostale sinove neznam a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Ime za dijete prvom sinu ime : Marko (jer se tak ja zovem, moj stari i moj deda) a za ostale sinove neznam a kćerki: Gala ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 198
![]() | Re: Ime za dijete Citat:
![]() Gala je baš lijepo ime.
__________________ Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje. | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ime za dijete Meni ide na živce kada daju neka imena samo da bi se razlikovala djeca... Najobičnija imena tipa : Nika, Ivana, Lucija, anja, iva ili Marko, Luka, Ivan, Robert . Što im fali... Oni tamo iz Hollywood-a daju imena koja u prijevodu ispadnu glupo smješna |
| | |
| | #140 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,464
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete ajd drago mi je sto vam se svima svidja moje ime, al sto se tice teme mislim da je to nesto o cemu je najbolje razmisljat dok je djete u drobu, al ionako cete se tek kad ga vidite 100% odluciti npr. ja san se triba zvat karlo, al eto na kraju sam marko
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
« usisivac
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.