| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; Svi kazu da cu ja vjerojatno rodit blizanke(blizance)... jer mi je prabaka imala sestru blizanku, tete su mi blizanke, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Svi kazu da cu ja vjerojatno rodit blizanke(blizance)... jer mi je prabaka imala sestru blizanku, tete su mi blizanke, a nitko jos nije dobija blizance/ke... pa sve kontaju da cu ja. Ako budu curice zvat ce se Lara i Lana.... Bas bi volila da su u pravu... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Haha ja sam uvjerena da ću rodit blizance, i to muške moja baka je blizanka sa svojim bratom hah, a imena ![]() muška: Roko, Vito, Paul, Erik (nije mi baš Erik nešto), ženska: Ingrid, Aneta, Bruna, ![]() |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ime za dijete pa uvjek su mi se sviđala kratka imena,dok nisam počela raditi u vrtiću i vidjela da ne postoji curica koja ima ime duže od 3 slova....odustala nakon toga. curica-karla ili leonarda dečko: ja bi patrik ili david ali dragom se nesviđa... |
| | |
| | #148 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ime za dijete moj savijet je da djeci dajete jednostavna imena te da ne izmišljate koje kakve gluposti samo da bi ime bilo posebno, jer uvijek imajte na umu da će to ime osoba nositi cijeli svoj život, te da to nije majca koju iduće godine možeš baciti u koš za smeće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.

Ako budu curice zvat ce se Lara i Lana.... Bas bi volila da su u pravu... 

moja baka je blizanka sa svojim bratom hah, a imena 
ja bi patrik ili david ali dragom se nesviđa...