| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; nisam razmišljala curica: Karla ili Tia dečko: Matej ili Lukas... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Ja bi baš da neko posebno ime svom ditetu kao npr.Jebao sam ti mater ili Džizus, ali mislin da bi me familija čudno gledala, sva imena su već postala isklišejizirana iman 5 susida svi se isto zovu, iman još vrimena za nešto izmislit.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Ime za dijete Muško...David Ivan Žensko...Ema Barbara
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Curici bi dala ime Leonora ili Elena A dečku Nero ili Natko(Predobro ime čula prvi put baš tu na forumu,i jako mi se sviđa)
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Ime za dijete Musko - Marko, Kristijan ili Dominik. Zensko - Veronika, Barbara ili Viktorija recimo.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Ženskom: Viktoria ili Magdalena Muškom: Vito ili Ante ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
« usisivac
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:42.

Svi smo mi MASS SARR
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!