| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; ...............Lana, Lorena & Eina.................. ...............Alen, Dino & Denis....................... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete ...............Lana, Lorena & Eina.................. ...............Alen, Dino & Denis....................
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Citat:
i meni se sviđa moje imeCitat:
joj... Prava Hrvatska krv Evo sad je na meni red. Nemojte past u nesvjest od mog nabrajanja. Imam puno lijepih imena, pa ću nabrojat sva koja se sjetim...ali naravno da ću poslije izabrati samo dva-tri. Lorena, Laura, Lea, Ana-Marija, Antonija Lukas, Marko, Matej, Mislav, Niko, Tomislav, Luka, strano-Ricardo, Eduardo 14 imenaZadnji Uredio Kristijan : 21-06-07 u 12:42. | ||
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Citat:
Jabih dodao još ime-dva na ovaj popis, ali kao što rekoh Kad kažeš da ćeš izabrati dva-tri, jel' ti to misliš odjednom ili malo po malo? ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Ime za dijete Citat:
Ma polako...za 10-ak godina. Još ni osnovnu nisam završila, prvo namjeravam završit fax a onda brak i klinci ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Citat:
![]()
| | |
| | #39 (permalink) | |
Drži se! Sve najbolje tebi, supruzi i podmlatku! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

Jabih dodao još ime-dva na ovaj popis, ali kao što rekoh