Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; ...............Lana, Lorena & Eina.................. ...............Alen, Dino & Denis.......................

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 11:21   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Re: Ime za dijete

...............Lana, Lorena & Eina..................

...............Alen, Dino & Denis....................
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 02:07   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ženska:Ciara,Korina
muško:Emanuel
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:48   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Curici bi dala ime Leonora ili Elena
A dečku Nero ili Natko(Predobro ime čula prvi put baš tu na forumu,i jako mi se sviđa)

i meni se sviđa moje ime

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Muška imena: Muhlo, Kosenc, Svetislav Suronja,
Ženska imena: Tuga, Buga

joj... Prava Hrvatska krv

Evo sad je na meni red. Nemojte past u nesvjest od mog nabrajanja.
Imam puno lijepih imena, pa ću nabrojat sva koja se sjetim...ali naravno da ću poslije izabrati samo dva-tri.

Lorena, Laura, Lea, Ana-Marija, Antonija
Lukas, Marko, Matej, Mislav, Niko, Tomislav, Luka, strano-Ricardo, Eduardo

14 imena

Klub Under 16

Zadnji Uredio Kristijan : 21-06-07 u 12:42.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:07   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Evo sad je na meni red. Nemojte past u nesvjest od mog nabrajanja.
Imam puno lijepih imena, pa ću nabrojat sva koja se sjetim...ali naravno da ću poslije izabrati samo dva-tri.

Lorena, Laura, Lea, Ana-Marija, Antonija
Lukas, Marko, Matej, Mislav, Niko, Tomislav, Luka, strano-Ricardo, Eduardo

14 imena
Lijep odabir. Jabih dodao još ime-dva na ovaj popis, ali kao što rekoh
Kad kažeš da ćeš izabrati dva-tri, jel' ti to misliš odjednom ili malo po malo?
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:15   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Lijep odabir. Jabih dodao još ime-dva na ovaj popis, ali kao što rekoh
Kad kažeš da ćeš izabrati dva-tri, jel' ti to misliš odjednom ili malo po malo?

Ma polako...za 10-ak godina.
Još ni osnovnu nisam završila, prvo namjeravam završit fax a onda brak i klinci

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:37   #36 (permalink)
prof. Foruma

Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Ma polako...za 10-ak godina.
Još ni osnovnu nisam završila, prvo namjeravam završit fax a onda brak i klinci
Ajme, zaboravi da sam te zezao. Ne gledam profile, a i pitanje da li bih tamo pronašao podatak da si tako mlada. Onda, naravno, pamet u glavu i polako.
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 12:59   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Bi pronašao bi...jer su upisane godine.
Nemam što skrivati

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 13:29   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ima tu zanimljivih prijedloga...ali pošto sam vidio ultrazvuk prije tjedan dana, moram se orijentirati na ženska imena!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 14:36   #39 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ima tu zanimljivih prijedloga...ali pošto sam vidio ultrazvuk prije tjedan dana, moram se orijentirati na ženska imena!
Jel' ti to ozbiljno? Pa čestitam unaprijed Drži se! Sve najbolje tebi, supruzi i podmlatku!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 14:38   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Nego što da je ozbiljno! Sad "smo" u 21. tjednu. Bit će jedna mala jekyllica.

Hvala na čestitkama.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijete, djeca, ime

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111