| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Ime za dijete u Život i Stil forumu; Hvala teica!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Purger | Re: Ime za dijete Čestitke i od mene ![]() Meni su lijepa ženska imena Ema,Barbara,Frana,Tamara....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Purger | Re: Ime za dijete David Ivan ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ime za dijete Kak su napredna ta današnja djeca!Jučer si se oženio doktore, a beba već stara 5 mjeseci. Od srca čestitam Dr Jekyll tebi i izabranici srca tvog uz želju da dobijete zdravo i nestašno dijete. Za ime ti neću sugerirati jer imaš ovdje i previše prijedloga. Još jednom sretno Dr Jekyll family!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ime za dijete Moja lista imena su: Zenska imena: Una , Iva , Marija , Katarina , Lana Muska imena:Nemanja , Andrej , Filip , Uros , Ognjen
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijete, djeca, ime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

Kak su napredna ta današnja djeca!
. . .mAlA hOoLiGaNkA. . .