Kupujem samo kod onih koji imaju opciju da sam mogu podignut robu i onda platiti ili pri dostavi. Dok ne vidim što sam dobio, niš ne plaćam, a isto tak ne uzimam ako ne ispoštuju rok dostave.
Raspravljate o temi Internet trgovina (Web shop) - jadanja i iskustva u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Ponukana raznim prevarama ili pokušajima prevara preko tzv . Internet trgovina odlučila sam otvoriti temu gdje bi svatko u kratkim ...
Kupujem samo kod onih koji imaju opciju da sam mogu podignut robu i onda platiti ili pri dostavi. Dok ne vidim što sam dobio, niš ne plaćam, a isto tak ne uzimam ako ne ispoštuju rok dostave.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Dosad sam par puta kupovo od ljudi sa raznih foruma, i sa par web shopova i nisam dosad imo nikakih sranja.
Al slažem se sa industrialom, da ako nema plaćanja po dostavi, ne treba se zajebavat, pogotovo ako su neke vrijednije stvari.
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
kupovao sam iz Ban-a i stress-a i nikakve probleme imao.. zapravo bio sam šokiran .. sljedeči dan več je došlo...
Evo vlasnika Propera uživo o svemu za što ga se krivi.
Outradio emisija*-*Reklamacije.net - portal za reklamacije i pritužbe građana
Zvuči pošteno![]()
NECKERMANN SRAMOTA!!!!!
Ako ste se odlučili naručiti namještaj u Neckermannu, predomislite se i odite bilo gdje drugdje. Moja dva iskustva su više nego dovoljan dokaz da su apsolutno nesposobni.
Prvi put naručivao sam namještaj - kutnu garnituru za koju je pisalo da je dostupna odmah. Naručim je telefonski bez problema. Pitam kada bi mogla doći, a žena koja očito radi samo na zaprimanju narudžbi i nema nikakve veće ovlasti, kaže mi da ne zna. Da je maksimalan rok 3 mjeseca i da bi u tom roku sigurno trebao dobiti.
Nakon mjesec dana zovem ih da provjerim status narudžbe. Status: ne znamo još ništa. Nazovite za tjedan dana. Nazovem za dva tjedna i opet dobijem isti rezultat. Nakon 2 i pol mjeseca nazovem da provjerim stanje - naravno, odgovor isti. Nakon 3 mjeseca zovem posljednji put da pitam ima li nade da ja vidim taj namještaj, a ženska mi kaže da se strpim još 2 tjedna i da bi onda trebao biti.
Tu mi je već sve dojadilo, kako i ne bi. Upravo sam uselio u stan i u dnevnoj sobi rupa već 3 mjeseca jer ja čekam narudžbu. Otkažem narudžbu i privremeno si stavim stari krevet dok ne vidim što mogu.
To je se sve odvijalo u razdoblju od 9. do 12. mjeseca 2008. godine.
No, čitam ja na internetu kako je Neckerman inače dobar i kako ljudi uglavnom nemaju problema s njima, i odlučim im dati drugu šansu. Baš sam ušao u neke novce i odlučim ponovo naručiti da konačno zamijenim staru garnituru.
Naručim ovaj puta sve preko interneta - kutna garnitura boje mandarin. Pažljivo ispunim obrazac, sve korak po korak. American na 6 rata. Nije da prvi puta naručujem nešto preko interneta. U današnje vrijeme to je normalno.. ili bi barem trebalo biti. Još uz to naručim na zadnji dan popusta od 20% što je na 4000 kuna nekih 800 kuna manje. Super.
Nakon Internet narudžbe, nazovem ih telefonski da provjerim da je zaprimljeno i da je sve dobro. Sve OK kaže mi ženska koja radi na službi informacija - osim manje greške - boja. Na internetu su pomiješali boje tako da bi ja umjesto mandarin dobio bež boju da nisam to uočio na vrijeme. Dobro, to ispravimo, nema problema. Idemo dalje.
Nakon mjesec dana stiže kutna garnitura na vrata - dostavljači unesli sve u stan. Daju mi račun - 4300 kuna - GOTOVINA. Što je sad to? Pitam ja dečke gdje je moj popust od 20% i otkuda gotovina kad sam na karticu naručio. Subota je, kao ne radi se, i u Neckermanu nema kompetentne osobe da ispravi narudžbu. Dobiju neku ženu što kaže ako nemam gotovinu da moraju vratit namještaj natrag. Ja im dajem ponovo broj American kartice, da unesu, i molim ih za taj popust od 20%... ma kakvi.. nema šanse. U kompjuteru piše GOTOVINA iako ja tu u nijednom trenutku nigdje nisam napisao. Znam da sam upisivao broj kartice i sve podatke. Očito da nisu sposobni za Internet prodaju.
I kako ga donijeli, tako ga odnijeli. I sad opet stari krevet nasred sobe.
U ponejeljak ih zovem, otkazujem narudžbu i dajem ih u novine. Ovo stvarno nema smisla više.
NE KUPUJTE U NECKERMANU!!!!