Ako se treba izuti, izut' ću se, ali to mi je osobno glupo.
Raspravljate o temi Izuvanje u gostima u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Jel se izuvate u gostima i jel od svojih gostiju tražite da se izuvaju? Meni je normalno da kad dođem ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ako se treba izuti, izut' ću se, ali to mi je osobno glupo.
Nemam pojma. Svejedno mi je.
Ne volim baš kada se u moju sobu ulazi s cipelama, ali kada ih netko ne izuje ne kažem apsolutno ništa.
Ja hodam okolo u čarapama ili u papama koje se ne mogu izuti nego ih moraš svući. Nisam navikla na papuče. Stara nekad poludi
Inače kod drugih se uvijek izuvam, jer si mislim kako će ljudi poslije toga možda jesti u toj prostoriji ili spavati, a ja prešla pola grada i gazala svukuda.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ako treba izuti cu se, makar nikada nisam bio situaciji da netko od mene zatrazi da skinem cipele. od svojih gostiju nemam namjeru traziti takvo sto, to mi je malcice pretjerano![]()
ne trazim to od nikoga, al se izujem kad treba, nije bad
svejedno mi je
jedino mrzim papuče, radije sam u čarapama
ovisi kakav pod imaš..ak je vani kiša snijeg naravno da ponudish papuche i to.. a ne da ti dodju na partiju pesa pa ti sjebu cijeli parket u sobi...
al općenito skuzhil sam da se bosanci i hercegovci kad dodju kod mene obavezno izuvaju bez pitanja..
nešto kao i kod cigića (pitajte šabana ziher će potvrditi) jednom davno frend išao nekaj kupiti od njih..ali nema moraš se vani izuti..unutra tepisi ovo ono..i lijepo te zamole da se izuješ...
ja imam ono uvijek par onih jehtinjava papucha ak netko dodje ali nechu uzeti za zlo ak se ne izuje..imam one tepihe ispred rata i tak..
sad sam nasral opet puno tog nish pametnog..
ma pristojno je izuti se u gostima, mene ljuti kad se netko ne izuje a hoda mi i po tepihu i po parketu sa cipelama izvana
ljutim se ali ipak šutim pa poslije usišem tepih i operem parket... to je to
Bolje desnica nego prknenica!
ha gle, nije na meni da ga preodgajam... oprat ću nakon njega i ne bum ga zvao redovito... nađemo se negdje vai u tom slučaju
možda budem ubuduće ponudio onako usput ''tu su ti šlape ak hoćeš'' , to bi trebalo upalit
ali da naglasim da su mi radnici u kući uništili cipelama jedan tepih i nekoliko parketato su stvarno ispljuvci
Bolje desnica nego prknenica!