Stranica 1 od 11 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 107

Izuvanje u gostima

Raspravljate o temi Izuvanje u gostima u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Jel se izuvate u gostima i jel od svojih gostiju tražite da se izuvaju? Meni je normalno da kad dođem ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Izuvanje u gostima

Jel se izuvate u gostima i jel od svojih gostiju tražite da se izuvaju?
    Meni je normalno da kad dođem kod nekoga, pitam trebam li se izuti, ali isto tako ako se izujem, da mi osoba ponudi papuče, a ne da hodam bosa. Od svojih gostiju ne tražim da se izuvaju, osim ako je vani bljuzga, ili kiša ili blato.
    Ali imam jedno neugodno iskustvo sa frendicom koja uvijek traži da se izuvam pred stanom, i onda tako bosa se izuvam na stubištu, i tek kad uđem u hodnik od stana dobijem papuče. I nikako ne smijem izaći iz stana na stubište u papučama da se preobujem u cipele. Meni je to malo pretjerano. Ako već tražiš od ljudi da ti se skidaju, čini to u hodniku vlastitog stana, a ne pred stanom. Inače, živi u zgradi gdje je samo njen stan, pa nema opasnosti da netko ukrade cipele, ali zamišljam situaciju u kojoj ostavljam cipele u zgradi sa puno stanova pred vratima :rolleye
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Re: Izuvanje u gostima

Ako se treba izuti, izut' ću se, ali to mi je osobno glupo.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Nemam pojma. Svejedno mi je.

Ne volim baš kada se u moju sobu ulazi s cipelama, ali kada ih netko ne izuje ne kažem apsolutno ništa.
    Ja hodam okolo u čarapama ili u papama koje se ne mogu izuti nego ih moraš svući. Nisam navikla na papuče. Stara nekad poludi

Inače kod drugih se uvijek izuvam, jer si mislim kako će ljudi poslije toga možda jesti u toj prostoriji ili spavati, a ja prešla pola grada i gazala svukuda.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

ako treba izuti cu se, makar nikada nisam bio situaciji da netko od mene zatrazi da skinem cipele. od svojih gostiju nemam namjeru traziti takvo sto, to mi je malcice pretjerano

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ne trazim to od nikoga, al se izujem kad treba, nije bad

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

svejedno mi je

jedino mrzim papuče, radije sam u čarapama
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ovisi kakav pod imaš..ak je vani kiša snijeg naravno da ponudish papuche i to.. a ne da ti dodju na partiju pesa pa ti sjebu cijeli parket u sobi...

al općenito skuzhil sam da se bosanci i hercegovci kad dodju kod mene obavezno izuvaju bez pitanja..

nešto kao i kod cigića (pitajte šabana ziher će potvrditi) jednom davno frend išao nekaj kupiti od njih..ali nema moraš se vani izuti..unutra tepisi ovo ono..i lijepo te zamole da se izuješ...

ja imam ono uvijek par onih jehtinjava papucha ak netko dodje ali nechu uzeti za zlo ak se ne izuje..imam one tepihe ispred rata i tak..

sad sam nasral opet puno tog nish pametnog..

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

ma pristojno je izuti se u gostima, mene ljuti kad se netko ne izuje a hoda mi i po tepihu i po parketu sa cipelama izvana

ljutim se ali ipak šutim pa poslije usišem tepih i operem parket... to je to
    Bolje desnica nego prknenica!

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    ma pristojno je izuti se u gostima, mene ljuti kad se netko ne izuje a hoda mi i po tepihu i po parketu sa cipelama izvana

ljutim se ali ipak šutim pa poslije usišem tepih i operem parket... to je to
    A zašto ne predložiš da skine cipele?
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

ha gle, nije na meni da ga preodgajam... oprat ću nakon njega i ne bum ga zvao redovito... nađemo se negdje vai u tom slučaju

možda budem ubuduće ponudio onako usput ''tu su ti šlape ak hoćeš'' , to bi trebalo upalit

ali da naglasim da su mi radnici u kući uništili cipelama jedan tepih i nekoliko parketa to su stvarno ispljuvci
    Bolje desnica nego prknenica!

Stranica 1 od 11 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku