Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; ja u kući, i mislim da je kuća nekako bolje nego stan. imam i stan, ali tamo nemaš svoju slobodu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-10-06, 00:42   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,297
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti?

ja u kući, i mislim da je kuća nekako bolje nego stan. imam i stan, ali tamo nemaš svoju slobodu i nemreš baš raditi što god želiš
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 00:46   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,048
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan
Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti?

U stanu.

Nemam nekih pritužbi - blizu centra je, imam gdje parkirat auto, susjedi su uredni, more je blizu (na pljucomet)...

Šta će mi kuća? Veća je pa se treba više zajebavat sa čišćenjem
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 00:46   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

boze kiki, ti zadnjih par dana stvarno na silu otvaras topice...

sljedece ce vjerojatno biti "sta vise volite, biti siti ili gladni..."

ali eto.. da nije samo da serem...

ja isto zivim u kuci i meni je isto bolje biti u kuci. Isto tako imam i stan u kojem sam zivio 15 godina i mislim da zivot u njemu nije kao zivot u kuci.
Mozda smo bas zato i preselili u kucu... Kuca je bolja.
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 00:48   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,297
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa ne otvaram neke glupe teme, samo ono što me zanima, pa kad si na kavi, šta pričaš o jednoj stvari 2 sata, pa pusti da pričam sa ljudima i da se zabavljam, neka ljudi međusobno komuniciraju
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 00:55   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

sefe, nista ti ja ne branim...

just go for it...
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 01:01   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

do rata sam živjela u velikoj obiteljskoj kući, s bakom, didom i u istom dvorištu sa stricem i njegovom djecom... veliko dvorište i blizu centra... a kasnije sam se preselila u stan, ali roditelji su mi se rastali tako da je tata u toj kući u kojoj sam odrasla a ja sam s mamom u stanu.. ali jako često budem i u toj kući.. tamo imam ljubimce, mačke... i stan i kuća imaju svoje prednosti... tako da ne znam što je bolje
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 01:04   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

stan,nisam nikad živio u kući pa ne znam kako je bolje.

inače me nikad nisu privlačile kuće-previše posla oko toga i sve to. a sa stanom nikad toliko briga,a k tome se još i u roku od 2-4 godine namjeravam izbacit iz stana od staraca.

pa ja biram stan
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 08:02   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,344
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Cijeli život živim u stanu, u mirnijem dijelu Zagreba, daleko od centra i meni je ok, susjedi su relativno normalni, parkinga ima dovoljno itd.
Neznam kak je to živjeti u kući al vjerujem da to ima svojih prednosti što se tiče mira i privatnosti u odnosu na stan. Ovdje kod mene čuješ skoro sve što susjedi iznad, ispod ili pored tebe rade, isto tako oni čuju i mene. Na to se treba naviknuti.
Kuća pak vjerojatno zahtjeva više održavanja jer je veća, ima dvorište itd, uvijek nekog posla oko kuće imaš.

Isto tako prednost kuće u odnosu na stan je ta da za isti novac dobiješ skoro duplo više stambenih kvadrata, bar u zg i okolici, pa tko želi veći komfor za manje novaca kuća mu se više isplati od stana.

Kako sad stvari stoje ja ću se vjerojatno preselit u kuću, izvan Zagreba, kad se i ako se oženim, pa ću vidjeti kako je to živjeti u kući

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 18-10-06 u 08:06.
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 08:32   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Živim u kući, i puno, puno je lijepši život nego u stanu, Imam dvorište, privatnost, slobodu, susjed ti ne koristi bušlicu dva metra poviše glave itd...
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 08:50   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,544
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja isto živim u kući i meni je baš superička! Volim i stan i živila sam u njemu, ali u kući mogu odvrnuti glazbu do kraja, a mama me dole neće ni čuti ako zatvori sva vrata!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103