| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; ja u kući, i mislim da je kuća nekako bolje nego stan. imam i stan, ali tamo nemaš svoju slobodu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? U stanu. Nemam nekih pritužbi - blizu centra je, imam gdje parkirat auto, susjedi su uredni, more je blizu (na pljucomet)... Šta će mi kuća? Veća je pa se treba više zajebavat sa čišćenjem ![]()
__________________ Bože dragi ošini je gromon Il' je bar pogodi jednon gnjilon pomon |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? boze kiki, ti zadnjih par dana stvarno na silu otvaras topice... sljedece ce vjerojatno biti "sta vise volite, biti siti ili gladni..." ali eto.. da nije samo da serem... ja isto zivim u kuci i meni je isto bolje biti u kuci. Isto tako imam i stan u kojem sam zivio 15 godina i mislim da zivot u njemu nije kao zivot u kuci. Mozda smo bas zato i preselili u kucu... Kuca je bolja.
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? pa ne otvaram neke glupe teme, samo ono što me zanima, pa kad si na kavi, šta pričaš o jednoj stvari 2 sata, pa pusti da pričam sa ljudima i da se zabavljam, neka ljudi međusobno komuniciraju
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? sefe, nista ti ja ne branim... just go for it...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? do rata sam živjela u velikoj obiteljskoj kući, s bakom, didom i u istom dvorištu sa stricem i njegovom djecom... veliko dvorište i blizu centra... a kasnije sam se preselila u stan, ali roditelji su mi se rastali tako da je tata u toj kući u kojoj sam odrasla a ja sam s mamom u stanu.. ali jako često budem i u toj kući.. tamo imam ljubimce, mačke... i stan i kuća imaju svoje prednosti... tako da ne znam što je bolje ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? stan,nisam nikad živio u kući pa ne znam kako je bolje. inače me nikad nisu privlačile kuće-previše posla oko toga i sve to. a sa stanom nikad toliko briga,a k tome se još i u roku od 2-4 godine namjeravam izbacit iz stana od staraca. pa ja biram stan
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Cijeli život živim u stanu, u mirnijem dijelu Zagreba, daleko od centra i meni je ok, susjedi su relativno normalni, parkinga ima dovoljno itd. Neznam kak je to živjeti u kući al vjerujem da to ima svojih prednosti što se tiče mira i privatnosti u odnosu na stan. Ovdje kod mene čuješ skoro sve što susjedi iznad, ispod ili pored tebe rade, isto tako oni čuju i mene. Na to se treba naviknuti. Kuća pak vjerojatno zahtjeva više održavanja jer je veća, ima dvorište itd, uvijek nekog posla oko kuće imaš. Isto tako prednost kuće u odnosu na stan je ta da za isti novac dobiješ skoro duplo više stambenih kvadrata, bar u zg i okolici, pa tko želi veći komfor za manje novaca kuća mu se više isplati od stana. Kako sad stvari stoje ja ću se vjerojatno preselit u kuću, izvan Zagreba, kad se i ako se oženim, pa ću vidjeti kako je to živjeti u kući ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 18-10-06 u 08:06. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u kući, i puno, puno je lijepši život nego u stanu, Imam dvorište, privatnost, slobodu, susjed ti ne koristi bušlicu dva metra poviše glave itd... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? ja isto živim u kući i meni je baš superička! Volim i stan i živila sam u njemu, ali u kući mogu odvrnuti glazbu do kraja, a mama me dole neće ni čuti ako zatvori sva vrata! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.