Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; Moj glas je za stan...istina,nisam nikad živio u kući pa ni ne znam kako je....

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-10-06, 09:33   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,623
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti?

Moj glas je za stan...istina,nisam nikad živio u kući pa ni ne znam kako je.Sve ima svojih prednosti i mana,meni je zasad u stanu dobro !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 11:01   #12 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
ja isto živim u kući i meni je baš superička! Volim i stan i živila sam u njemu, ali u kući mogu odvrnuti glazbu do kraja, a mama me dole neće ni čuti ako zatvori sva vrata!
Tako je.

Meni sestra živi u stanu. Kada odem tamo, ne osječam se udobno kao kod kuće. Par stvari:
- Auto moraš parkirat 100-200 metri od vrata zgrade
- Moraš ići uzaskale i ta sranje, znaći kada dovodiš neki veći objekt u kuću onda je to jebačina.
- Čuješ susjede kako rade sranja (bušilica, skrika, itd...)
- Nemožeš imat poptunu slobodu zbog susjda
- Svi stanari u zgradi podjednako plaćaju potrošenu vodu

I pun kurac toga...

Volim kuću
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 12:02   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-06-06
Godina: 25
Poruka: 772
bare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono neštobare666 ima ono nešto

Živio sam u stanu dugo a sad u kući i mogu reći da svako ima svoje prednosti, makar je po meni bolja kuća zbog veće privatnosti.
bare666 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-10-06, 12:30   #14 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,200
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

živim u kući i drago mi je zbog toga, doduše nikad nisam živjela u stanu

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 00:03   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 304
Phoenix se izdvaja iz mase

Živim u kući, a živio sam i u stanu i mislim da je bolje živjeti u kući. Nekako imaš svu privatnost, a u stanu baš i nije tako.
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 00:09   #16 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,817
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

živim u kavezu

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 11:53   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

slay, ovo me oborilo

pitaš me gdi živim?
ah, u svinjarevcima ti je teška situacija, nemam puno izbora i moram živjet u štali ali srećom, sredili su mi adsl priključak, kabelsku, satelitsku, gps stanicu, ...

glasam za kuću radi privatnosti i boljeg života
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 13:16   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,360
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Živim u kući ali se uskoro selimo cura i ja u vlastiti stan, doduše malo veći i udobniji stan u maloj zgradi koja je jako jako mirna.

Ali ipak, kuća je kuća, nema tog stana na svijetu koji ti može nadomjestiti slobdodu koju imaš u vlastitoj kući.
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 13:38   #19 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Živjela sam prvo u stanu, pa u drugom stanu, pa u kući i sad opet u stanu...dakle veći dio svog života sam provela u stanu....i mogu vam reći da se kuća nikad ne može usporediti sa stanom jer kuća je milijun puta bolja! Istina je da se oko kuće više treba raditi i da je kuća "rupa bez dna" što se tiče ulaganja u nju....ali sve je to zanemarivo u usporedbi sa slobodom koju u kući imaš....i s tim da te od prvog susjeda ne dijeli samo zid....

Mene u stanu ubija vožnja liftom, komentari ljudi na psa (mislim koji k**** ti imaš komentirat to što ja imam psa, a živiš 6 katova iznad mene?!?!?! ) i štošta drugo
Tako da jedva čekam da se opet preselim u kuću
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-06, 00:37   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Živim u kući, u stanu nisam nikada živjela. Je, kuća traži svaki, ama baš svaki dan neš radit. Eto, neki dan sam,nadam se, zadnji put pokosila travu, živicu sam ošišala zadnji put u 9. mjesecu i dobro je da ne moram više, farbala sam ograde na balkonima, stolariju.......a ima još dost stvari za nabrojat, no to će pričekat proljeće.
No, ma kolko imala posla oko kuće ipak mi je draže tu živjet. Moja soba je moja soba i nema nikog sa druge strane zida da može čut šta se kod mene događa.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103