| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; Moj glas je za stan...istina,nisam nikad živio u kući pa ni ne znam kako je.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Moj glas je za stan...istina,nisam nikad živio u kući pa ni ne znam kako je.Sve ima svojih prednosti i mana,meni je zasad u stanu dobro !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Citat:
Meni sestra živi u stanu. Kada odem tamo, ne osječam se udobno kao kod kuće. Par stvari: - Auto moraš parkirat 100-200 metri od vrata zgrade - Moraš ići uzaskale i ta sranje, znaći kada dovodiš neki veći objekt u kuću onda je to jebačina. - Čuješ susjede kako rade sranja (bušilica, skrika, itd...) - Nemožeš imat poptunu slobodu zbog susjda - Svi stanari u zgradi podjednako plaćaju potrošenu vodu I pun kurac toga... Volim kuću | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? živim u kući i drago mi je zbog toga, doduše nikad nisam živjela u stanu
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? slay, ovo me oborilo ![]() pitaš me gdi živim? ah, u svinjarevcima ti je teška situacija, nemam puno izbora i moram živjet u štali ali srećom, sredili su mi adsl priključak, kabelsku, satelitsku, gps stanicu, ... ![]() glasam za kuću radi privatnosti i boljeg života
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,360
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u kući ali se uskoro selimo cura i ja u vlastiti stan, doduše malo veći i udobniji stan u maloj zgradi koja je jako jako mirna. Ali ipak, kuća je kuća, nema tog stana na svijetu koji ti može nadomjestiti slobdodu koju imaš u vlastitoj kući.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živjela sam prvo u stanu, pa u drugom stanu, pa u kući i sad opet u stanu...dakle veći dio svog života sam provela u stanu....i mogu vam reći da se kuća nikad ne može usporediti sa stanom jer kuća je milijun puta bolja! Istina je da se oko kuće više treba raditi i da je kuća "rupa bez dna" što se tiče ulaganja u nju....ali sve je to zanemarivo u usporedbi sa slobodom koju u kući imaš....i s tim da te od prvog susjeda ne dijeli samo zid.... Mene u stanu ubija vožnja liftom, komentari ljudi na psa (mislim koji k**** ti imaš komentirat to što ja imam psa, a živiš 6 katova iznad mene?!?!?! ) i štošta drugo ![]() Tako da jedva čekam da se opet preselim u kuću ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u kući, u stanu nisam nikada živjela. Je, kuća traži svaki, ama baš svaki dan neš radit. Eto, neki dan sam,nadam se, zadnji put pokosila travu, živicu sam ošišala zadnji put u 9. mjesecu i dobro je da ne moram više, farbala sam ograde na balkonima, stolariju.......a ima još dost stvari za nabrojat, no to će pričekat proljeće. No, ma kolko imala posla oko kuće ipak mi je draže tu živjet. Moja soba je moja soba i nema nikog sa druge strane zida da može čut šta se kod mene događa. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

) i štošta drugo