| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: tzukius pitaš me gdi živim? ah, u svinjarevcima ti je teška situacija, nemam puno izbora i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Citat:
Mogao dogurati.Kuća! Al je meni uvijek bilo dobro gdje god sam živio.
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-02-07
Poruka: 2
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u stanu i jedva čekam da jednog dana imam svoju kučicu. Mislim da se ne može mjeriti stan sa kućom,nikako! Ja sam na 7 katu i mogu ti reći da je grozno. Ali,tješi me jedna stvar,nisam podstanar pa mi je zato stan...SUPER!!!! ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u kući i mada me ponekad živcira što ima toliko posla oko nje ne bih volio živjeti u stanu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Zivim u stanu odkad znam za sebe, tako da sam navikao, i ne znam da li bih mogao zivjeti u kuci...
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Zivim u kuci i bolje mi je zivjeti u kuci, imas vise mira i slobode. Sjecam se da smo neko vrijeme zivjeli u stanu pa smo morali paziti od koliko do koliko sati mora biti tisina i sl, pa bi me znali docekati komentari ''dobro, sta vi radite?!'' i sl, tako da mi je bilo koma u stanu, a uostalom sada imam malu djecu tako da je i zbog njih bolje sto smo u kuci
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-04-06
Poruka: 165
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? kuca ... i priznajem da kuzim viky986
__________________ http://www.pljacka.com.hr/ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? slažem se sa ovim odgovorom
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 83
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Ja sam odrastao u stanu a zadnjih par godina živim u kući razlika je u tome da smo ja i brat bili u sobi od 10m2 a sada otkada se sestra odselila, imamo kat za sebe cca 90 m2 svatko svoju sobu i kupaonicu uz to radnu sobu i multimedijalnu sobu. Jedino što ima posla oko nje krov je curio do prije nekoliko mjeseci, stalno ima nešto novo za popraviti (ograda na balkonu itd). Sve u svemu ne žalim se. Ah
__________________ tako je govorio crazyivan |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Zivio sam u kuci svojih 30-ak godina. Sad sam u stanu sa 100 kvadrata terase - prizemno, kuca ima tri kata i 11 stana. Mogu reci da je i u stanu i u kuci ugodno. Mogu raditi sto hocu, slusati glazbu, bilo sto mi padne na pamet i niko nema prigovora. Ali u svemu covjek mora imati granice. I u kuci sam mogao raditi bas isto tako da je to pitanje ko ima iskustva zivljenja u kuci i stanu dvosjekli mac. Ja sad ne bih zamijenio svoj stan ni za kakvu kucu pa gdje ona bila. Lipo mi je gdi sam i imam svoju slobodicu.
__________________ Mate |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

Mogao dogurati.