Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; Ja živim u šatoru od 2 kvadrata. Prije sam živio u kartonskoj kutiji 25 godina al kako sam imao neš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-07, 00:24   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti?

Ja živim u šatoru od 2 kvadrata. Prije sam živio u kartonskoj kutiji 25 godina al kako sam imao nešto ušteđevine kupio sam šator na akciji u Peveca…
Mogu Vam reći da sam prezadovoljan, svi su mi govorili da se nikad neću priviknuti živiti u šatoru, al u njemu bar imam svoj mir i ne smetam susjedima.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 22:27   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 27
Poruka: 19
Witchy se izdvaja iz maseWitchy se izdvaja iz mase

Ja oduvijek živim u kući, osim pred par godina, kad sam živjela par mjeseci u stanu, i nisam baš ziher da bi opet.... staaaalno buka izolacija nikakva, ja na 3. katu a na 7. imaju tulum ko da mi ispred stana navijaju muziku.... a doma u kući nikakve muke, radim kaj hoću, kad hoću i nitko ne prigovara... osim toga dorište i parking je nezamjenjiv........
Witchy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 00:45   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,518
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Uglavnom u kući. To je bolje definitivno, pogotovo u odnosu na stanove manje kvadrature - sa svih strana zidovi su preblizu - ograničen si prostorom, a usput ne smiješ ni bučit jer te čuju svi okolo.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 15:42   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,066
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Ja živim u šatoru od 2 kvadrata. Prije sam živio u kartonskoj kutiji 25 godina al kako sam imao nešto ušteđevine kupio sam šator na akciji u Peveca…
Mogu Vam reći da sam prezadovoljan, svi su mi govorili da se nikad neću priviknuti živiti u šatoru, al u njemu bar imam svoj mir i ne smetam susjedima.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 15:25   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase

Kuća od stotinjak kvadrata kata thumbup

Zadnji Uredio sirena : 01-04-07 u 15:26. Razlog: krivo napisano
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 23:18   #36 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Živim u kući, i smatram da je to puno bolje nego stan , slobodniji si , imaš više mjesta i sve

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:00   #37 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 362
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

prvo zivio u kuci,pa zbog jebenog rata dosao u osijek u stan, a sad u kuci (isto u osijeku)...
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 16:12   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

U svom ogrooomnooom novom crvenom stanu!
But a cold heart is a dead heart
little_devil je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 19:42   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 893
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Živim u stanu, nikad nisam živio u kući....Pošto mi dida i baka žive u kući znam kako je to...Najbolje mi je kada si u kući što možeš kada hočeš izaći van na zrak a nemoraš se spuštati iz zgrade i slično...Iako mi ni u stanu nije loše...Imam super susjede ali i super izolaciju (nikoga i ništa ne čujem)...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 19:46   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

u kući. Živjela u stanu, al u kući mi je bolje zbog roštilja u vrtu...
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103