| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; Ja živim u šatoru od 2 kvadrata. Prije sam živio u kartonskoj kutiji 25 godina al kako sam imao neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Ja živim u šatoru od 2 kvadrata. Prije sam živio u kartonskoj kutiji 25 godina al kako sam imao nešto ušteđevine kupio sam šator na akciji u Peveca… Mogu Vam reći da sam prezadovoljan, svi su mi govorili da se nikad neću priviknuti živiti u šatoru, al u njemu bar imam svoj mir i ne smetam susjedima.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07 Godina: 27
Poruka: 19
![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Ja oduvijek živim u kući, osim pred par godina, kad sam živjela par mjeseci u stanu, i nisam baš ziher da bi opet.... staaaalno buka izolacija nikakva, ja na 3. katu a na 7. imaju tulum ko da mi ispred stana navijaju muziku.... a doma u kući nikakve muke, radim kaj hoću, kad hoću i nitko ne prigovara... osim toga dorište i parking je nezamjenjiv........ |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Uglavnom u kući. To je bolje definitivno, pogotovo u odnosu na stanove manje kvadrature - sa svih strana zidovi su preblizu - ograničen si prostorom, a usput ne smiješ ni bučit jer te čuju svi okolo.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Citat:
![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u kući, i smatram da je to puno bolje nego stan , slobodniji si , imaš više mjesta i sve
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? U svom ogrooomnooom novom crvenom stanu! ![]()
__________________ To cry is to know that you're alive But my river of tears has run dry I never wanted to fool you, no But a cold heart is a dead heart |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Živim u stanu, nikad nisam živio u kući....Pošto mi dida i baka žive u kući znam kako je to...Najbolje mi je kada si u kući što možeš kada hočeš izaći van na zrak a nemoraš se spuštati iz zgrade i slično...Iako mi ni u stanu nije loše...Imam super susjede ali i super izolaciju (nikoga i ništa ne čujem)... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.