Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; Živim u kući,a živjela sam u stanu godinama. Kad bih mogla birati NIKAD ne bih živjela u kući.Previš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-07, 18:26   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 320
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase
Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti?

Živim u kući,a živjela sam u stanu godinama.
Kad bih mogla birati NIKAD ne bih živjela u kući.Previše posla,traži jako puno vremena i novca.
tinka15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 18:28   #42 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Kući, i u kući... Koja je razlika stan u kući i stana u zgradi?? Samo što nema lifta, a imaš okućnicu...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 22:41   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 87
LMATANO3 se izdvaja iz mase

Ljudi kuca je zakon. Istina uvjek imas posla oko nje ali gdje bi mogao naci stan 350m2?
LMATANO3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 07:00   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
melani se izdvaja iz mase
živjela u stanu...udala se..preselila u kucu...
definitivno je bolje stan..(ako si zena)..puno manje pizdarija, pospremis i gotovo...dok oko kuce stalno imas nekih obaveza, a i ulaganja...

Citat:
Pravi autor: LMATANO3 Pogledaj Poruke
Ljudi kuca je zakon. Istina uvjek imas posla oko nje ali gdje bi mogao naci stan 350m2?
e sad se vec hvalimo...

Zadnji Uredio daidza : 15-07-07 u 10:24.
melani je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 12:09   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Ja sam isprobao oboje. Ma nema se tu kaj raspravljat. Kuća je maajka. Dok sam bio u stanu moraš se obazirat na susjede u zgradi i ta sranja dok si u kući svoj gospodar. Još u kući ima više mjesta. Nema tak puuno posla oko kuće kolko svi misle pa nije to dvorac...
Još da sam u Americi mogo bi upucat susjeda poput psa ak mi neovlašteno uđe na posjed
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 12:45   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

u velikom sam stanu (mogu i roštiljat i sunčat se ) , na 5 katu , u zgradu ne može svatko , zaključam se i boli me dupe ,
nisam baš sigurna da bi mogla ostat sama u kući ,morala bi imati 7 gladnih pasa u dvorištu i bodljikavu žicu provedenu strujom ..
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 12:49   #47 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

vuxs iz in da hauz..kojih 7cuckov...ja sam objesil svoju facu na ogradu pa se ti usudi uchi..ma joj svi znaju da sam ja di sam pa nema ulaza..i jebo stan..pa se skuhash i s klimom..kuis..ja izađem van na dvorište legnem si na travu..roštiljcheka okrenemo,imam garažu neam parkirno mjesto..imam chak tj stara vrt,imam sve..imam svoju sobu od 22kvadrata...i kaj che mi vishe uzhivam..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:42   #48 (permalink)
prof. Foruma

-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

stan je zaista velik i gleda na obje strane zgrade , uvijek je jedan dio stana i jedan balkon "u hladu" , ne pada mi na pamet spuštati se niže od 5-og kata , bez 7 gladnih pasa
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:47   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja živjela u kući, na prizemlju i spavala s otvorenim prozorom. Pas mi je doduše bio dosta gladan, ali da je naletio provalnik mislim da bi pobjegao kod mene u krevet
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:56   #50 (permalink)
prof. Foruma

vidiš
to ti ja pričam , malo je jedan pas
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103