| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? u Život i Stil forumu; ma kuca je zakon....brijem da bih umro da moram zivit u stanu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? Ja, kao rodjeni deklarirani voajer uzivam zivjeti u svom stanu i stan ne bih nikada mijenjala za kucu (unatoc nekim i povremenim neugodnjacima). Volim to sto sam okruzena ljudima na svakom koraku, a opet sam solo...volim starinske stanove visokih stropova, volim tavanske prostore zgrada i etazirane stanove...pogotovo ako si covjek moze dopustiti financijski i pokoju galeriju, tipa stakleni krov na petom katu...nema ljepseg. Zivjela i u kuci u centru grada i nije tak dobro kao u stanu...ne selim se nikad u kucu, eventualno koji kucerak uz more, no to cuvam za penziju....
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti?
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 298
![]() | Re: Jel živite u stanu ili kući i gdje vam je bolje živjeti? živim...moglo bi se reći stanu....ijako imamo svoje dvorište.(slično kao kuća, ali nije!!) al kontam si da bi bilo pre dobro živjet u kući. moš šta oš...ma uživancija... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje, gdje, jel, kuci, stanu, zivite, zivjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...