| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako ispravno tući supruge? u Život i Stil forumu; Saudijski Dr. Phil na nacionalnoj televiziji objašnjava svojim sugovornicima kako da "opomenu" svoje žene rukama. Citat: "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako ispravno tući supruge? Saudijski Dr. Phil na nacionalnoj televiziji objašnjava svojim sugovornicima kako da "opomenu" svoje žene rukama. Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? umjesto da idemo unaprijed,,,,,,,,mi unazad.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? Mene najvise brine ovaj dio "na nacionalnoj televiziji". Ako se tako prica na telki, sta se te onda radi doma? ![]() Stvarno u nekim zemljama zenama treba dozvolit vatreno oruzje. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? Mehanizam? Kaj uopće netko tko je sposoban za takvu izjavu može osmisliti, a kamo li obavljati dvije radnje istovremeno?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: ispravno, kako, supruge, tuci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

još je on tamo vjerovatno jedan od liberalnijih...