| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako ispravno tući supruge? u Život i Stil forumu; Imao sam prilike dozhivjeti kako je moj otac oshamario majku ili tukao ju po tijelu i shvatio sam da moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 478
![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? Imao sam prilike dozhivjeti kako je moj otac oshamario majku ili tukao ju po tijelu i shvatio sam da moj otac nije onakav kako se prikazuje. Tada sam bio, nazhalost, preshokiran da bih mogao reagirati i pomochi majci na vrijeme, ali s vremenom sam uspio koliko toliko biti pribran. Nije onako stalno to radio, vech svake prijestupne, ali dovoljno da ubije imalo moje poshtovanje prema njemu. Promijenio mi se u ochima i nikada mu nechu pruzhiti priliku da se popravi. Takvi mushkarci su najobichnije svinje koje nemaju muda braniti se, vech se moraju iskazivati svojom bijednom snagom. Kao shto kazhe Misstress A, svi takvi tipovi su bijedni stvorovi koji ne zashluzhuju zhivjeti, a kamoli udisati ovaj zrak. ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? Kad je moj stari ošamario moju staru tak da je jadna žena pala i lupila glavom u ciglu i raskrvarila si glavu, ja sam ga skoro ubila... primila sam ga za vrat i davila. da nje nije bilo i bi, ubila bi ga ziher... od onda mom starom nikad više nije palo na pamet da lupi moju staru - I BOLJE MU JE! ![]()
__________________ |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako ispravno tući supruge? kad sam besan ne biram mesto. Gde ću još da biram a mrak mi pao na oći. Najviše volim da ju prasnem nogom u dupe pa da ona poleti ko lopta. Ona uvek beži tako da moram da ju vatam. Dosta puta se desi da se oladim dok ju ufatim pa onako dok se želi iskoprcati iz mojih ruku meni se digne kurac pa ju jebem. To se desi retko. Volim da ju vučem za kosu i udaram nogom u dupe. Sve to prate sočne psovke, npr. jebem ti sestru, jebem te u usta, jebem ti otađbinu itd.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-07-08 Lokacija: Rijeka Godina: 27
Poruka: 25
![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? Dakle, ako je u tim zemljama već tako da muškarci tuku žene, onda to što taj saudijski dr.Phil priča i nije tako loše. Znam da zvuči čudno, ali vjerojatno su mnoge žene stradale od bijesnih muževa koji, kako Šaban kaže, ne razmišljaju gdje će udariti. Taj doktor je njima pojam i oni će ga očito poslušati. Pa zar nije onda bolje da ako već mora biti tako da barem bude što manje štete. Dr.Phil im objašnjava da ženu prvo treba opomenuti nekoliko puta, a potom odbiti s njom postelju djeliti. Tek ako niti tada ne posluša, udariti ju, ali nikako u lice. Ako i to ti muževi tamo poslušaju već je bolje nego prije, a malo-pomalo biti će još bolje... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Kako ispravno tući supruge? ne tuć supruge njih treba samo mazit, ljubit, posvećivat im pažnju, slušat kad pričaju, vjerovat im, nesmetat kad tračaju s prijateljicama, vodit ljubav s njima, ne i ljutit kad imaju PMS tj. nikad ne ljutit, bit brižan i pažljiv ..........itd. ja sam takav prema mojoj djevojci i ona mi nedaje ni najmanji razlog da ju tučem znači sve je do muškarca ako si dobar prema njoj ona ti neće dati razloga iako ne postoji razlog zbog čega bi to radio i svi sretni i zadovoljni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ispravno, kako, supruge, tuci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.