| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s djecom u Život i Stil forumu; Evo tema pošto je HPLJ5L rekao da bi bilo dobro da postoji ta tema. Kako se slažete sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Evo tema pošto je HPLJ5L rekao da bi bilo dobro da postoji ta tema. Kako se slažete sa svojom djecom? Evo pošto ja nemam djecu niti ću uskoro. Samo ću reći da ću se brinuti o djeci jer obožavam klince. I pokušat ću biti najbolja mama na svijetu svojoj djeci! ![]()
__________________ This day will never happen again Zadnji Uredio daidza : 26-04-07 u 13:24. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako se slažete s djecom Rekao bih da se dobro slažemo, iako je to ponekad jako teško. Uglavnom funkcioniramo na principu kompromisa. NJihovi zahtjevi su često nerealni, nerazumni pa sad mi roditelji to trebamo svesti u razumne granice na način koji oni prihvaćaju. Kad im nešto odbijem slome me svojim tužnim facama i ja ako je to ikako moguće popustim. Supruga ne popušta tako lako pa ponekad trpim i od nje kritike zbog toga što sam slab prema sinovima. Uglavnom nastojim im biti prijatelj, stariji brat, a ne veliki autoritet. Jako sam zadovoljan i sretan jer mislim da su mi djeca na pravom putu. No, to je moje, jako subjektivno, mišljenje.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se slažete s djecom Možda ![]() Šalim se, naravno da je ![]() A ja nemam djece pa ne znam šta bi postao ovdje ![]() Evo samo dajem podršku temi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Kako se slažete s djecom Ja imam djecu ali su jos mali, kci ce mi sada u 8.mj 2 godine, a sin u 7.mj godinu, tako da se super slazemo ![]() Inace, muz mi ima kci, ona ce jos malo 16 godina i iako mi nije prava kci ali je odmalena redovito s nama tako da kao da je i moja volim ju jako, i super se slazemo, cak i bolje nego sto sam ocekivala. Ona zivi s mamom ali zna biti jako cesto kod nas. Ja sam se prije bojala da ce biti onoga da ce mi vikati kako ja njoj nemam pravo sto zabraniti jer joj nisam mama i sl, ali se stvarno super slazemo, moze sa mnom o svemu pricati, sve mi reci, imamo stvarno super odnos, a i kad smo same doma slusa me, tako da je na srecu sve super i na srecu moji strahovi se nisu ostvarili.Trudit cu se da tako bude i sa mojom djecom, da mogu otvoreno razgovarati s njima, da se necemo svadjati, da ce imati povjerenja u mene i sl
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s djecom Ja nemam običaj mrcvarit djecu i potezat ih za obraze i tepat im, ali zato mene djeca obožavaju dovoljno je da im se nasmiješim jednom i uglavnom svako dijete mi hoće u krilo ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecom, kako, slazete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:34.

volim ju jako, i super se slazemo, cak i bolje nego sto sam ocekivala. Ona zivi s mamom ali zna biti jako cesto kod nas. Ja sam se prije bojala da ce biti onoga da ce mi vikati kako ja njoj nemam pravo sto zabraniti jer joj nisam mama i sl, ali se stvarno super slazemo, moze sa mnom o svemu pricati, sve mi reci, imamo stvarno super odnos, a i kad smo same doma slusa me, tako da je na srecu sve super i na srecu moji strahovi se nisu ostvarili.