| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s djecom u Život i Stil forumu; Neman još svoju dicu, ali živin već 5 godina sa svojim nećakom i nećakinjom i dobro je, prije su me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s djecom Neman još svoju dicu, ali živin već 5 godina sa svojim nećakom i nećakinjom i dobro je, prije su me ispizđivali, ne davali mi da spavan po noći, a sad me samo izluđuju i ne daju mi da se odmaran po danu. Malome sam idol, što nije čudno jer sam stvarno ujac za 5 (nisam uopće umišljen), učin ga polugama, gušenjima i boksačkoj tehnici na šta mi sestra ispizđiva, ali nije važno.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s djecom Nemam djecu, ali imam 2 mala brata... koji me btw nista ne slusaju. Ja sam im zabavna seka i super im je kad raspalimo muziku i plesemo po kuci i takve stvari, onda me vole vise od icega... cak se igram i na autice s njima.. Al kad im nesto kazem da naprave, onda odma imaju spremnu izjavu "Necu". Rodici i susjedinoj curici sam uzor uvik me imitiraju, ja vani s pasom, one dovucu svog psa, stavim lancic, eto sutra im mora mama kupit lancic, cak su pocele i nokte lakirat... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se slažete s djecom Nije loše...još ne sluša kako treba al bit će bolje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako se slažete s djecom Imamo super odnos .Oni su super klinci , dobri , odgovorni , pametni a ja im nastojim pomoci ,razumjeti i savjetovati koliko god mogu.Naravno da bude i nesuglasica i pokoja svadja ali to je sve u granicama normale.Nebih ih mjenjala nizasto na svijetu jer bolje klince nisam mogla ni pozeljeti.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecom, kako, slazete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:13.

(nisam uopće umišljen), učin ga polugama, gušenjima i boksačkoj tehnici na šta mi sestra ispizđiva, ali nije važno.

Grijesiti je ljudski ...