| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s roditeljima? u Život i Stil forumu; U kakvom ste odnosu s njima? Svadjate li se cesto? Sto biste htjeli promjeniti? Ja npr. u zadnje vrijeme ulijecem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| MrCina | Kako se slažete s roditeljima? U kakvom ste odnosu s njima? Svadjate li se cesto? Sto biste htjeli promjeniti? Ja npr. u zadnje vrijeme ulijecem u svadje s mamom...zbog sitnica, njenog stalnog prigovaranja... htjela bih poboljsati nas odnos jer me sve to rastuzuje...ipak mi je ona jedna od najbitnijih osoba na svijetu !a sa starim imam super odnos...on je uvijek za zajebanciju...imam osjecaj da bi za mene dao sve... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Moj odnos s roditeljima predstavlja idealan omjer svađe i dobrog druženja - 65% svađa, 35% dobro druženje Uzrok svađa najčešće je njihovo prigovaranje... ali shvaćam ih.. oni moraju prigovarat, pa roditelji su ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Kako kad ima dana kad sa svojima pijem kavu,brbljam kao da su mi prijatelji a ne roditelji, a ima dana kad ne mogu s njima izac na kraj. Stalno nesto prigovaraju, ustvari mama, otac mi ne prigovara nista,( kaze da sam pokupila sve najbolje od njega ). Mama mi je danas gnjavaza, nesto je nervozna, pa mi kljuca po mozgu, ali i ako se danas posvadamo sutra cemo opet najnormalnije pit kavu i pricat.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? S mamom imam super odnos. Prigovara tu i tamo, ali imam ja taktiku. Kažem joj kako je super, kako je slatka i kako ju volim i uvijek upali. Tata mi je zajebant i obožava me, ali je mama bila ta koja je uvijek tu i koja uvijek razumije pa sam s njom bliža ![]() Ne svađamo se baš doma, više sprdamo jedno drugog tako da nemam nekih prigovora... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Moja mama je predobra osoba, ali nas dvije se nikako ne razumijemo....Obožavamo se, ali se stalno svađamo. Stari mi je legenda; tolerantan, a opet strog....zajebant..... Moj odnos s mamom se poboljšao otkada sam se odselila. Sad kad se vidimo se baš lijepo napričamo i čujemo se svaki dan....mislim da sad kada smo razdvojene shvaćamo koliko značimo jedna drugoj. Ona nije odobravala moj odabir dečka i tu smo se najviše krvile.....a ja ne dam na njega.. hehe
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Kako se slažete s roditeljima? Moja mama ima opake promjene raspoloženja! Od žene koja cvrkuće uokolo u sekundi se promjenji u ženu zmaj! Inače, osim što kad popizdi na moje ponašanje i kaže mi da se gonim iz kuće, sasvim se ok slažemo. ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se slažete s roditeljima? S mamom je sve ok a sa starim ne razgovaram već 4-5 godina...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Sa starom je super nekad se posvadjamo al to traje 2 min i odmah se zaboravi al sa starim se znam poklat.Sam ceka trenutak da drekne na mene jer cijeli dan trpi raznorazne kretene al se suzdrzava i onda na mene bez veze.meni je najveca fora biti mrtav hladan i kad on vidi da ga ne jebe pol posto jos vise poludi pa se ja pocnem smijat.I tak svako malo. Ah ti roditelji ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se slažete s roditeljima? U odličnim odnosima sam s jednim i drugim i možda sam se par puta do sad u životu posvadio s tatom, s mamom nikad, dok sam bio puno mlađi. Nemam kaj ja mijenjati na njima, oni su takvi kakvi jesu i volim ih oboje.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: odnos s roditeljima, roditelji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.

htjela bih poboljsati nas odnos jer me sve to rastuzuje...ipak mi je ona jedna od najbitnijih osoba na svijetu !

).