| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s roditeljima? u Život i Stil forumu; Ja sam sa svojima u jako dobrim odnosima Ja i moja mama (zovem je ili imenom ili "stara"- ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Ja sam sa svojima u jako dobrim odnosima Ja i moja mama (zovem je ili imenom ili "stara"- to mama nikada nisam baš naučila) smo best frendice, ali me ponekad živcira što sve želi znati, apsolutno SVE, igra se detektiva. Ne rovi po mojim stvarima (nikad nije), ali ispituje čim vidi neke naznake za nju "čudnog ponašanja". Sa starim sam okej, njega imam osjećaj boli briga kaj mu djeca rade. Jedino kada mu stara nešto prijavi onda se trgne i kao nešto zaprijeti, ali inače sve odobrava i nikada ništa ne ispituje. ![]() Uglavnom odnos za 5! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Citat:
![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako se slažete s roditeljima? Ovisno o mom raspoloženju... uglavnom smo si dobri, i to dosta... al nekad me gnjave onda su dosadni... rijetko se svađamo...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: odnos s roditeljima, roditelji |
« Odgoj i discipliniranje djece
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

Ja i moja mama (zovem je ili imenom ili "stara"- to mama nikada nisam baš naučila) smo best frendice, ali me ponekad živcira što sve želi znati, apsolutno SVE, igra se detektiva. Ne rovi po mojim stvarima (nikad nije), ali ispituje čim vidi neke naznake za nju "čudnog ponašanja".