Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s roditeljima? u Život i Stil forumu; Ja sam sa svojima u jako dobrim odnosima Ja i moja mama (zovem je ili imenom ili "stara"- ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-07, 09:29   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Kako se slažete s roditeljima?

Ja sam sa svojima u jako dobrim odnosima Ja i moja mama (zovem je ili imenom ili "stara"- to mama nikada nisam baš naučila) smo best frendice, ali me ponekad živcira što sve želi znati, apsolutno SVE, igra se detektiva. Ne rovi po mojim stvarima (nikad nije), ali ispituje čim vidi neke naznake za nju "čudnog ponašanja".

Sa starim sam okej, njega imam osjećaj boli briga kaj mu djeca rade. Jedino kada mu stara nešto prijavi onda se trgne i kao nešto zaprijeti, ali inače sve odobrava i nikada ništa ne ispituje.

Uglavnom odnos za 5!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 15:35   #12 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam sa svojima u jako dobrim odnosima Ja i moja mama (zovem je ili imenom ili "stara"- to mama nikada nisam baš naučila) smo best frendice, ali me ponekad živcira što sve želi znati, apsolutno SVE, igra se detektiva. Ne rovi po mojim stvarima (nikad nije), ali ispituje čim vidi neke naznake za nju "čudnog ponašanja".

Sa starim sam okej, njega imam osjećaj boli briga kaj mu djeca rade. Jedino kada mu stara nešto prijavi onda se trgne i kao nešto zaprijeti, ali inače sve odobrava i nikada ništa ne ispituje.

Uglavnom odnos za 5!
Meni su tvoji bas super
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:53   #13 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Meni su tvoji bas super
O hvala!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:54   #14 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma stalno se neš svađam sa njima
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:54   #15 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ovisno o mom raspoloženju... uglavnom smo si dobri, i to dosta... al nekad me gnjave onda su dosadni... rijetko se svađamo...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:23   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 22
Poruka: 149
frikson se izdvaja iz mase

kod mene sve super,normalno ima loših dana kad je svađa
frikson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:50   #17 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Odličan. kratko i jasno.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:52   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Imam najbolje roditelje na svijetu. Iako, malo su me držali pod staklenim zvonom dok sam bila mala, ali jedinica sam, pa zato
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 00:21   #19 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,396
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

odlično, uvijek uz male trzavice...ali jbg, roditelji su
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 00:22   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,915
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Odlično...na Ignore listi su mi
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: odnos s roditeljima, roditelji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108