| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s roditeljima? u Život i Stil forumu; meni su moji zakon.....tu i tamo znaju zalajat nesto al se sve brzo rijesi....frend ima sjebane starce i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako se slažete s roditeljima? meni su moji zakon.....tu i tamo znaju zalajat nesto al se sve brzo rijesi....frend ima sjebane starce i onda kad nesto zaskripi sa mojima samo se sjetim njega jadnog i vec mi bolje....uglavnom, ne bih ih mijenjao za nis na ovom svijetu ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Godina: 19
Poruka: 69
![]() | i meni stari ide na k... .nekad je dobar a vecinu vremena prigovara i sereCitat:
ja jedva cekam ![]() Koristi Edit! Zadnji Uredio wonderwall : 20-05-07 u 21:33. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? stara- sto je vidim 2 sata,zlatna je. sere sto kad izadem kazem u 2 a dodem u 5(ma to je sve isto,je tako ) ali starog vidim na 10 min. i to mi dosta vjerujte mi.inace sve super. ali znaju mi dignut tlak,i to zesce
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-07 Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Katastrofa i sa jednim i sa drugim, iako me stari više živcira jer non stop nešto prigovara, pametuje i sere. I nikad mi u kući nije veselo, uvijek je neka ozbiljna i živčana atmosfera. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Nekad dobro nekad loše!Al nikad ne volimo ostati u svađi recimo po pet dana,nego sve riješimo na licu mjesta tako da svak ode na svoju stranu i ne razgovaramo po mjesec dana! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: odnos s roditeljima, roditelji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

.nekad je dobar a vecinu vremena prigovara i sere

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!