| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s roditeljima? u Život i Stil forumu; nemoze bolje.. al mozda zato sto su oboje u njemackoj vec 34 god.... ..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako se slažete s roditeljima? uglavnom dobro stari i ja se u velikoj vecini stvari slazemo, a sa starom je stvar malo prekomplicirana za jedan forum, iako nam odnos ide prema boljem ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Sa svojim roditeljima nemam nekih vecih sukoba . Naravno, svadjamo se ali nista ozbiljno. Pa koje "dete" se ne svadja sa svojim roditeljima??? Mimoilazimo se u nekim misljenjima, skoro stalno uradim onako kako ja to zelim i kako mislim da treba ali par puta se desavalo da su zaista bili u pravu.Ne kaze se za dzabe da treba slusati starije! ![]()
__________________ ♥ |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? A onako, kako se vec mogu dvije generacije slagati. Svatko svoju stranu gura. No uglavnom ide nekako. Nekad mi je najbolja faza: "Slike ima, tona nema". Tad sam fino na miru ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se slažete s roditeljima? Kako kad, uglavnom dobro ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: odnos s roditeljima, roditelji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

stari i ja se u velikoj vecini stvari slazemo, a sa starom je stvar malo prekomplicirana za jedan forum, iako nam odnos ide prema boljem