| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kako se slažete s roditeljima? u Život i Stil forumu; Pa za razliku od moje sestre koja je uvijek starce znala muljati i lagati kad bi se našla u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 7
![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Pa za razliku od moje sestre koja je uvijek starce znala muljati i lagati kad bi se našla u problemima ili je nešto napravila kako nije trebalo, ja sam im uvijek govorio istinu u lice i zato dan danas, zbog istog ponašanja imam super odnos sa roditeljima. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-07-08 Lokacija: planet zemlja...
Poruka: 18
![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Ja sa svojima tak-tak.. Mislim bude problema oko spremanja sobe i izlazaka, i nemogu s njima baš pričat o svemu ali zapravo se dobro slažemo s obzirom na moje godine... A i znam dobro lagat, oni misle da sam dobra mala curica..
__________________ I hate Barbie! That bitch has everything! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Kako se slažete s roditeljima? Hvala Bogu, ne mogu se požalit. Naravno da ima dana kada se zakačimo i kada oni meni dignu tlak ili ja njima, ali sve je to normalno i nikad to nisu nekakve veće i ozbiljnije svađe. A zanima me za vas koji ne razgovarate s jednim od roditelja (pročitala sam u jedno 2 primjera da je tata u pitanju), kako onda živite u istoj kući ili živite odvojeno? Moja jedna frendica isto ne priča sa starim već jedno 3 godine i nikako mi to ne ide u glavu. Mislim, ne osuđujem ja nikoga, ali mislim da bih ja se grozno osjećala da 3 godine jedem za istim stolom s čovjekom s kojim ne pričam, da si ne čestitamo ni Božić ni rođendane...hm...
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako se slažete s roditeljima? sa starom sam super. uvijek je znala kad treba bit majka, a kad prijateljica i uskladit te dvije stvari. a sa starim, s njim je i vise neg tesko. (iz cistog razloga sto smo isti)
__________________ Negdje uz put ja sam te izgubila ni jedan nema to sto sam u tebi ljubila... |
| | |
![]() |
| Tagovi: odnos s roditeljima, roditelji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:10.