stroga i pravedna
nadam se
a tko to zna.
Raspravljate o temi kakvi smo/kakvi ćemo roditelji biti jednog dana u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; baš me zanima kakva ću ja mama biti... ja mislim da ja neću biti stroga,ali opet imat ću autoritet... ne ...
stroga i pravedna
nadam se
a tko to zna.
i da,pokušat ću što više priuštiti svom djetetu /djeci....
i pokušat ću imat prijateljski odnos... ne želim da me se dijete boji i da nema povjerenja u mene...
bilo bi mi fora da mi dijete govori svoje probleme,da mu nije glupo doć do mene i reć "mama,takva i takva je stvar" ma što god bilo,dobro ili loše,voljela bi da mi na vrijeme kaže...
Luda!
Ima da izludim od te dece vragolaste!!!
A, trudicu se da budem dobra za njih (za njihovo dobro)...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Stroga. A s druge strane i avanturist, vodit ću ga svukud, radit ćemo svašta, pričati svašta... ali ako nekaj radio preko mojih načela bit ću jako stroga.
Troje. Ili jedno. Dvoje nikako.
Da, razgovor. Ali batina je iz raja izašla. Stoga će za sve poveće gluposti dobiti po guzici. Dobivala sam i ja, nije mi naškodilo.
Ne trpim liberalizam u odgoju. Ne može on mene odgajati nikako.
Ja jedva ne čekam. Što dalje to bolje. Nisam ja za to... previjanje, trčanje oko klinaca, briga, dizanje u noći... barem još 4-5 godina.
A i to kupovanje obleke mi je jedan od "što dalje s djecom od mene"- nisam još dovoljno toga ni sebi kupila.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
teicato se zove sebičnost i slažem se, ima još vremena za bebača, još ja previše volim sebe (izlaske i sl.) da bi se totalno prepustila nekom drugom
a mislim da ću bit stroga, ali ne nepoštena![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
pa ne bi ni ja još bebu,ja bi bebu tek kad se udam,a to će bit s mojih 27 god... tak neš otprilike,možda i ranije,možda i kasnije,kad se budem osječala spremnom....
ali kad vidim neku malu slaku bebicu.... sva se raznježim,prije nisam takva bila... u zadnje vrijeme jesam... prije me djeca nisu zanimala... sad su mi slatka...
već znam i kak ću nazvat ćerku kad ju budem imala... zvat će se nicole...
to mi je predivno ime...
što se tiče robe,pa onak slatka mi je ta mala baby robica,,, baš je mmmm....
a što se tiče batina-pa bilo bi mi žao istuć onako jako dijete... ali d će dobti po guzi dobit će ako me ne bude slušao...
a ne bi mu lomila ruke i noge... neki roditelji to rade... ja ne bi...
ipak je to moje dijete...
vodila bi i ja svoje svagdje
Sorry, ali, zasto ne dvoje?
Slazem se, narocito kad vidim danasnja derista, ako ga ne lupis i zna da neces, nema pardona i penje se na glavu i tebi i ostalima...Da, razgovor. Ali batina je iz raja izašla. Stoga će za sve poveće gluposti dobiti po guzici. Dobivala sam i ja, nije mi naškodilo.
Ne trpim liberalizam u odgoju. Ne može on mene odgajati nikako.![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ah, ja obožavam djecu, ali kad znam da ih mogu vratiti mami (ajme kad krenu plakat, ja udri u plač s njima![]()
)
imala sam i ja ime za svoje, a onda sam ostala sama bez dečka i sad više ništa ne planiram - znaš ono "čovjek snuje, Bog određuje"![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
pa nisu batine rješenje..
mene da neko tuče dan i noć ja bi i dalje po svome...
treba lijepo poričati i objasniti,kad tad će svatiti...
da ,zašto ne 2 djece?teice? to i mene zanima?
btw:muški mogu također pisati,kakvi bi oni očevi bili.... uvijek otvorim temu s ženskim naslovom...