važno je kakav klizni mehanizam ćeš ugraditi...ako su vrata od punog drva, znači teška, onda bi dolje obavezno trebala imat šinu, a gore vodilice...prošeći malo po velikim dućanima, pa vidi kaj se nudi od vodilica...
Raspravljate o temi Klizna sobna vrata u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Imam u stanu vec klasicna drvena sobna vrata. Zbog namjestenja sobe bi bilo super kad bi iz tih vrata mogao ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
važno je kakav klizni mehanizam ćeš ugraditi...ako su vrata od punog drva, znači teška, onda bi dolje obavezno trebala imat šinu, a gore vodilice...prošeći malo po velikim dućanima, pa vidi kaj se nudi od vodilica...
edit:nevermind ja bio u svom nekom svijetu
potpis na nerodika
To change myself, I'd rather die
Though they will not understand
nikakve šine i bakrači.
odi pitaj kod najbližeg stolara što se da napraviti.
Pitao sam stolare pa peru ruke od toga, kažu da je jednostavnije kupiti vec gotova klizna vrata...
Uglavnom, odustalo se od tog projekta. Neisplativo
Imas gotova klizna vrata i to je po meni najbolji nacin. Vidjeh ih u po onim trgovačkim centirma ala Bauhaus, Baumax i ostalo....
meni ce trebati..dobro da znam
kakav je to majstor koji tako nešto izjavi? pa nije stolar onaj koji satavlja pločasti namještaj po nacrtu iz paketa, nego baš suprotno...ovakav zadatak bi za pravog stolara bio izazov, a ne nemoguća misija