nije mi bila namjera da naglasim da "kasniš" nego da potvrdim vijest! u svakom slučaju, ariel unatoč razlici, najboljiPravi autor: Wamp
Raspravljate o temi Koji je najbolji deterđent u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; a ma znam samo kažem možda netko i to ne zna i ja ga koristim jer stvarno dobro pere.. ali ...
Zadnji Uredio Wamp : 25-09-06 u 00:39
nije mi bila namjera da naglasim da "kasniš" nego da potvrdim vijest! u svakom slučaju, ariel unatoč razlici, najboljiPravi autor: Wamp
nisam zgodan al sam nezgodan
Ja zadovoljna sa Faksom,Tide,Dash perem ovisno o vrsti robe i koliko je blatna
Persil
E tema je....svaka čast!
life goes around
ava
Da... znam.... ja sam ta, koja u tebi nesto dira.....sto zelim dobijem.... uz mene nikad neces imat mira
jel zna netko gdje ima kod nas za kupit tekući deterđent, a da na njemu piše non-bio što god to značilo
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
non bio..pa to bi bio svaki, il..
persil gold je super al die beste je dash. samo kaj nemam tak zmazanu robu pa ga ne koristim, a i mnooogo je skup
Najbolji je onaj kojeg si možeš priuštiti.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
našao sam koja je razlika,ali kod nas nisam uspio naći da piše negdje non bio
Bio is better at getting stains out, specially those of biological origin, like food, good for heavy duty dirt in general.
Non bio is for clothes that aren't particularly dirty, like for somebody who works in an office/class and it's particularly good for people with skin problems. Less aggresive than bio.
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Faks ali u kutiji
ovaj u vrecici je losiji, tako mi se cini![]()