Ja sam dosta kritična tako da je nemoguće da se moj izabranik ne sviđa mojim roditeljima.
Nikada se nisu protivili mom izboru, niti dečka, niti prijatelja.
Znaju nekada prokomentirati nešto što im se ne sviđa, li to je normalno i previše me ne dira.
Raspravljate o temi Koliko vam je bitno što roditelji misle o vašem dečku/curi? u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Meni poprilično. Uglavnom moji znaju s kim se družim, s kim sam u kakvim odnosima i tko su ti ljudi. ...
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Ja sam dosta kritična tako da je nemoguće da se moj izabranik ne sviđa mojim roditeljima.
Nikada se nisu protivili mom izboru, niti dečka, niti prijatelja.
Znaju nekada prokomentirati nešto što im se ne sviđa, li to je normalno i previše me ne dira.
tralalalala
Bitno mi je, ali ipak na kraju postupim po svome...
Nekad je znalo da me jako kopka to tudje 'misljenje' i prebacivanje, tj. da mi ide na zivce, narocito ako nikad nisu ni upoznali decka kako valja, vec na osnovu nekih 'formalnih' stvari (tipa obrazovanje i sl.), donose krive zkljucke, a meni super sa njim... E, to je znalo na neki nacin da me 'kochi', da iako mi je odlicno sa njim, ne moze da bi bude stvarno odlicno, vec mi neko stalno mora nabijati pritisak!
Tudje misljenje me nije navodilo na raskide, ali mi jeste kvarilo dozivljaj (misljenje roditelja, jel'?), i dovodilo do razlicitih stanja... nervoze i tuge...
Znaci, bitno je i utice i te kako, ali ne donose drugi nikad odluke umesto mene!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Upoznam dečka sa starcima samo ako se radi o ozbiljnijim vezama. I tada ( mama kao mama ) uvijek ima komentar da sam mogla naći nekog zgodnijeg, a starom su svi ok![]()
Uvijek su mi govorili da im je bitno da sam ja sretna i koga si izaberem to ću i imati, a oni su tu da ga prihvate kao svoga sina.
Nadam se da će tako jednom i biti![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
ma hoće, čekaj samo da dođem![]()
bitno mi je.. barem radi toga da se u buducnosti izbjegnu bilo kakve svadje i napetosti.. bitno mi je i da se starci mog decka i moji starci medjusobno dobro slazu.
Uglavnom, nebitno. Moj izbor. Snosim i pozitivne i negativne posljedice svojih izbora.
Jebeš potpisr"
...Koliko vam je bitno što roditelji misle o vašem dečku/curi?
BMK - Boli Me Ku*ac...... ne doslovno..... ali je tako...
to je moj izbor....oni samo to mogu prihvatiti ili ne......jer cu ipak ja bit s tom osobom a ne oni....i valjda vrijedi pravilo ako sam ja sretan da su i oni.......
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
još mi dođe ''primijetio sam'', ja gotova,je li to Radio Mileva prenijela?? Ma niiijeee...
budući da sam jako vezana za roditelje bitno mi je, tata malo frkće (neosnovano- što mu napomenem)
mama je zadovoljna, a ta je nemoguća kad joj nešto ne paše
bitno mi je jer sam vidjela kako to izgleda kroz godine u obiteljima gdje su ko rogovi u vreći, uvijek ti netko fali na proslavama (jer nećeš uzazivat treći svjetski) itd itd...
uopče me ne zanima kaj oni misle...![]()