| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kreiranje vlastitog doma u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Računaj ovak. Kreda na 100k eura na 25 godina ti rata ispadne oko 750 eura Imas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Citat:
![]() Ček, stan od 100 kvadrata, rata na 25 godina 750 eura mjesečno. Prosvjetli me.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Citat:
A ti sebi u ZG-u kupi stan ![]() za kredu. Nekakav cijena kvadrata stana u VG-u je ajmo reci 1800 eura. Kupujes stan od 60 kvadrata i to je 108 000 eura. Evo ti copy/paste od hypo banke: u EUR -5 /10 /15 /20 /25 /30 110.000-2.157,44/1.254,64/964,28/826,62/749,62/702,53
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 19-01-08 u 10:23. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Tri kata, oko 250 kvadrata, od centra 5 minuta pješke, škola odmah do... Čak su stričevi i htjeli prodati, ali moj stari ne da ni preko sebe mrtvoga, a ne bi ni ja dala. Tako da je to moje ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Bolekova koka | Re: Kreiranje vlastitog doma Citat:
![]() Inace, kako braco? ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) | |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Hihihihi brat se preselio u Švedsku, kupuje si stan gore, a mislim da danas treba doći sa skijanja iz Norveške (ili sutra). Ma njega Hrvatska baš ni ne zanima previše. Mama hoš' se udati, još nema curu?! ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Bolekova koka | Re: Kreiranje vlastitog doma Citat:
Baš bi se uklopila ovaka blijeda ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ![]() Neka, neka... Ps. Oggica sretno sa kupnjom stana i udomljavanjem ![]()
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ogijaner skroz te razumin. ![]() i ja san u toj situaciji. 2008. je godina za pokrenit se. 29. je tu i ne želim da uđen u forumske neženje u 30.im ![]() kuća bi bila super al za split je to znanstvena-fantastika, a baš mi se ne da ić u kaštela, solin, mravince, stobreč. i ja san skloniji stanu, (barem sad )
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Koliko je u vas kvadrat stana?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Kreiranje vlastitog doma dođi u bj, tu su cijene do 1300 ojra m2 ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozvole, kredit, kuca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

)