| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kreiranje vlastitog doma u Život i Stil forumu; U Posusedu su 1600 eura, super kvart po mom mišljenju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma teško je nać nešto pristojno ispod 2.000 € ![]() govorin o splitu. solin, kaštela 1.600 € pa nagore
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma jebote patak, ko u ZG-u ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma i više, prijatelju, i više ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08 Lokacija: jajce bih Godina: 29
Poruka: 3
![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma po nekoj mojoj osobnoj teoriji osoba koja ima stalno zaposlenje i jos uz to i jako dobro placena za posao koji obavlja nikako nije na nuli neradi se o bogatom tatici........apsolutno u svakom slucaju zelim ti puno srece! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kreiranje vlastitog doma ja sam uzeo kredit od 58000 eura u svicarcima na 30 godina i rata mi je trenutno 2350 kn.bez jamaca,zivotnog osiguranja i sl. od iznosa kredita su mi uzeli 5000 eura za polog koji mi vracaju sa kamatama nakon sto otplatim kredit.bice negdje oko 7-8000 eura za 30 godina. banka je pbz i vec sam 7 mjeseci u kreditu.
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ma ja to planiram u skoroj budućnosti, ali sam naravno...... "malo" je teško i neznam više šta da napravim...... jer da imam neku ženu/curu ili šta več bi bilo lakše, jer 2 dvije plače su dvije plače.....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma irm, i ja sam to sam napravio na takav način da me rata kredita baš previše ne opterećuje (koliko je to uopće moguće u današnje vrijeme)...što duže čekaš sve teže ti je to napraviti a i uvjeti dobijanja krede su sve teži naravno, ako uleti još jedna plaja sa strane može biti samo bolje ali ja tako nisam razmišljao dok sam kupovao...da jesam vjerovatno bi se još uvijek dvoumio oko kupnje ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma istina...... ma ja gledam ovako... rata bi mi bila oko 3500-4000 kuna....... dakle sa sadašnjim stanjem mi ostane od plače 3000-3500 a to meni nije nažalost dosta za cijeli mjesec..... neznam sad dali da čekam povišicu, jer bi trebala bit sad.... ili koji vrag.... nije mi baš svejedno ulaziti u kredit na 30 usranih godina a tolika rata........ valjda me razumiješ...... ja bi najradije kupio zemljište tamo negdje kod mene iz gorice, da se nači još po pristojnim cjenama.....i onda bi stavio neku hipoteku na to sve..... jer projekt kuće bi si sam napravo, ali sve od temelja do krova, jer radim ovaj posao kao projektant..... napravi bi si kuću kakvu JA želim, dakle takoreči kuća iz "snova".... nebi išao preko 110-120 kvadrata jer nema potrebe.......
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ti najbolje znaš šta ti je najbolje. ja znam da sa zemljištem ima procedure dosta...i ako ćeš kupiti zemljište povoljno (jeftino) koliko ćeš moći love dobiti na ime hipoteke...hoće li to biti dovoljno za kuću pa onda projekt...super ako ti to radiš, to je najbolje samo ne znam da li projekt mora potpisati ovlašteni projektant (pretpostavljam da mora) ... ako si ti ovlašteni onda super ma joooj kuća je zahtjevna i za napraviti i poslije za održavati...ali kuća je komfor definitivno. i ja sam razmišlajo o njoj ali sam se ipak za stan odlučio...jednog dana kasnije možda kuća jer ipak je lakše kad već imaš jednu nekretninu...možeš je uvijek prodati ako baš hoćeš i napraviti kuću |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozvole, kredit, kuca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.