| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kreiranje vlastitog doma u Život i Stil forumu; naravno da znam šta je najbolje za mene..... mislio sam na hipoteku na tu izgrađenu kuću..... napravio bi sam kuću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma naravno da znam šta je najbolje za mene..... mislio sam na hipoteku na tu izgrađenu kuću..... napravio bi sam kuću po mojoj mjeri i po mom ukusu.... moja firma bi polupala pečate i šta treba ![]() ma kuća je kuća, nemam ništa protiv stana ali sad sam navikao na kuću, inače sam u stanu živio i prije 8 godina sam prvi put otišao na selo u kuću..... imam do posla pola sata do 40-ak minuta, rtadim u zagrebu..... dakle nije prekosvijeta......... u gorici su stanovi več od 1600-2000 € a to je previše, punoooo previše.... pa nije to zageb pobogu... ali to je danas tako, svi su se počeki kurčit s tim cjenama od 2000€ po kvadratu a kad gledaš realno izgradnja ih nestoji više od 500-600€ po kvadratu... žalosno.....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #42 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma onda ok...to je već lova Citat:
![]() Citat:
![]() a ovo za cijene...da žalosno i istinito ja sam relativno dobro prošao prije god. i pol kad sam kupovao ...1400 po kvadratu | ||
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma to je tad bilo i sper si prošao.... prije 3-4 godine se na jarunu prodavalo po 1300 €.... a pogle sad.... cijene ko u centru beča.... katastrofa.......
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kreiranje vlastitog doma ja sam negdje pročitala da je m2 u centru zagreba skuplji od istog u budimpešti!! ![]() a meni je budimpešta predobar grad ![]() i kad smo već kod podizanja cijena....u novom zagrebu je sve otišlo barem 50% gore od onog avenue malla i budućeg muzeja suvremene umjetnosti!! strašno ![]()
__________________ D.I.L.L.I.G.A.F. |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma i bundeka.... ![]() ja danas idem razgovarati s vlasnicima kuće za koju sam zainteresiran i to jebeno......pa sad šta bude bit će....
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Sjeti se onog što sam ti pričao. Misli i na djecu. njoj neće biti jednostavno ići u školu, a neces ih ti moći svaki dan voziti do škole i nazad!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ma neču još ništa pisati..... kad to bude malo sigurnije da ču uzimati ču se raspisati.....
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Već vidim razuzdane tulumarke i orgije ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozvole, kredit, kuca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.