| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kreiranje vlastitog doma u Život i Stil forumu; ja nevidim nisu cure za akciju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ja nevidim ![]() nisu cure za akciju ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma jesu jesu. Samo jebale vas bljeskalice ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma LOL..... šta ti imaš protiv bljeskalica ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kreiranje vlastitog doma Citat:
![]() i nećemo stavit zastore i isključit ćemo blic ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Dobro dobro, ajmo se vratit na pravu temu. Vec mi se razne gadosti vrzmaju po glavi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma 1.prvo zemljiste - bitno je da si ti vlasnik, i da je uvedeno u gruntovnicu 2. s idejom kuce ides projektantu , i on ti u skladu s propisima izgradi idejni projekt u mjerilu 1:1002.na osnovi tog idejnog projekta, izvoda iz katastra, suglasnosti susjeda, suglasnosti iz ureda za vodovod, kanalizaciju i sva ta sranja; trazi SE LOKACIJSKA DOZVOLA (ona sadrzi, namjenu cestice, polozaj građevine, priključenje na komunalnu infrastrukturu, bla bla) 3. iz idejnog nacrta se u izrađuje GLAVNI PROJEKT(detaljnije mjerilo), uz projekt statike, zastite od buke, uređenja okolisa (to ti radi građ. firma koju ti angaziras, ne moraš ti to sve znati..) tako ces doci do GRAĐEVINSKE DOZVOLE 4. u međuvremenu, kad cekas te dozvole, radi se TROSKOVNIK, po kojem se vidi kolko tocno materijala treba, kolko prozora, kolko vrata, koliko kostaju koji radovi (prvo temeljenje, pa zidovi, pa krov, pa stolarija...) i to je to, u nekim kratkim crtama, ali neoj se opterecivat prijevremeno s pojedinostima, kreni po redu, kad dodjes do neceg kaj ti nije jasno, objasnice ti strucni ljudi ![]() ps. te dozvole ti se traze u tvom lokalnom uredu za prostorno uređenje i graditeljstvo
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 19-03-08 u 17:32. |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma olja svaka čast na trudu..... ali došlo je do izmjena u zakonu o gradnji..... a novi zakon je stupio na snagu 10/2007 godine.,.... tako da se odmah ide na građevisnku dozvolu predavajući glavni projekt ![]() ili možda nije....
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma hm,ne pratim zakone.. al probacu nac to. ma bu se snaso golub, ak ima pare, papirologija je treptaj oka..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma koji golub?.... ja sam u pitanju ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: dozvole, kredit, kuca |
« radijatori
|
Ime za dijete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:25.

, i on ti u skladu s propisima izgradi idejni projekt u mjerilu 1:100