| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Kreiranje vlastitog doma u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: irm lako kad se dođe do više novaca i svega se preselim u kući... Tak je. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Tak je. Viš kak veliki umovi slicno razmisljaju ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma a šta da ti kažem ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #73 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma oggy prijatelju, sve najbolje čestitke prigodom useljena. ![]() sad se napokon možete kefati do mile volje ![]() p.s. neka proslavica bi se mogla i organizirati ![]()
__________________ |
| | |
| | #74 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Yes ofkors. Sad kad imam napokon i Net doma mozemo se sve dogovoriti popodne kad sam doma preko Skypa ps: vjerujem da nam treba nekakav kokičar ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kreiranje vlastitog doma čestitam vam na stanovima...lijepo je imati svoj kutak... samo gledam sve te cifre i vrti mi se u glavi od njih.zar mladi moraju plaćati toliku cijenu života u zagrebu,neznam ali mislim da je sve to precjenjeno-znam da ima posla u zg-u,plaće su,djeca možda imaju neke veće mogućnosti ali neznam,opet ponavljam to je baš pretjerivanje u cijenama... evo ja i dragi živimo u gradiću od 15000 stanovnika,obadvoje radimo,plaće imamo solidne (ne kao što bi bile u zgu,ali ok su) osnovne škole,srednje,praktički sve za klince....kvadrat stana od 600 eura do 900,mi si kupili kuću za 45000 eura-kuća ima 130 kvadrata,nova plastična stolarija bila na njoj i novi laminat postavljen,naravno da ima stvari koje treba krpati kao što sam i napisal ali tek nam je 26 godina..i da; za te novce iza kuće ogroman voćnjak |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma ivanice..... nisu cijene visoke...nego su nam place male.... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kreiranje vlastitog doma ma znam ali imaš tek 28 godina i ti jadan već sad se moraš obavezat da ćeš raditi idućih 30 godina i nećeš smjeti imati plaću manju od 3000 kuna kako bi njima moga otplaćivati rate,a samo kako bi svojoj djeci omogućio,da nekažem 4 ebena zida....pretjeruju.. |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma slažem se u potpunosti.... ali pogledaj dali bi bila rata od 3500-4000 kuna previše da imamo place od oko 1500€ kao u europi? to je cca.....negovorim da je to sad točan podatak.... ali..... meni je bratic u njemačkoj, tamo je rođen i sve.... ima 25 godina i ima oko 2500€ placu... pa ti sad reci......
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kreiranje vlastitog doma Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kreiranje vlastitog doma ma je istina je to što govoriš,eto ti samo moj i tvoj primjer (irm) koliko smo mi platili kuću a koliko ti stan,a isto tako i plaće..dragi mi je diplomirani informatičar i ima 5000 kuna plaću a da je u zagrebu mislim da nebi bila ispod 7000-taman razlika u rati stana u zgu i ngu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozvole, kredit, kuca |
« radijatori
|
Ime za dijete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.