ne znam, nemam to doma, al nekak mi se čini da je ta stvar zgodna samo kad je nova.
Raspravljate o temi Kupaonska tuškabina u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Imam jedan problem, pa eto želim čuti vavaše mišljenje. Uređujem potkrovlje pa sam eto došao do kupaone, ovog trena mi ...
ne znam, nemam to doma, al nekak mi se čini da je ta stvar zgodna samo kad je nova.
nebi htio bezveze bubnut par tisuća kuna za kabinu koja ne funkcionira
nemam takvu tuš kabinu ali imam hidromasažnu kadu koja ima dio za tuširanje odvojen staklenim paravanom i ima mlaznice za tuširanje, lampice, radio i kojekakva čuda, i iz vlastitog iskustva ti mogu reći da je to sve zanimljivo možda prvih par puta a kasnije se to sve uopće ne koristi...dođeš, nabrzinu se otuširaš i to je to...i onda ti te mlaznice za tuširanje i hidromasažu nikad ne rade, nahvata se kamenac i kad se slučajno sjetiš nakon par mjeseci to opet koristiti prvo trebaš sve to oprati i očistiti od kamenca i onda izgubiš uopće volju i opet se samo "obično" otuširaš
po mojem mišljenju takva kada ili kabina je bacanje novaca...
što se tiče toga da je to kinesko i da se kvari istina je da je većina tih kada i tuš kabina kineska ali nemora značiti i da će se pokvariti, evo ova moja normalno radi već par godina
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
kineske su sranje, to je istina. ako hoćeš dobru košta po 20 000 kn što je puno više nego što vrijedi
moj savjet ti je da si radije kupiš dobru "običnu" kabinu i ostatak potrošiš na nešto pametnije![]()
moja kineska je sa popustom koštala 16000kn![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
ma to sam rekao od oka, koštaju i više
često sam po hotelima i naletim na svašta, zbilja ima svakakvih užasa
sjećam se jednom u brinju kako sam pola sata stiskao i okretao gumbiće i sve što sam dobio je da je radio počeo pištati a vode niotkud![]()
slažem se sa FBS -om da ću to 2-3puta koristit...
Ajd ljudi hvala na savjetu.