Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 24

Majstori

Raspravljate o temi Majstori u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; slažem se sa fbs-om, moraš biti sa njima svaki sekund čim okreneš leđa, počnu da fušere pre par meseci sam ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Re: Majstori

slažem se sa fbs-om, moraš biti sa njima svaki sekund
    čim okreneš leđa, počnu da fušere

pre par meseci sam krečila stan, i zadovoljna sam kako je uradio, ali sam 2 dana išla za njim u stopu, mislim da je popizdeo

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

FBS gdje si našao te genijalce?

Nema gorega nego naletiti na teške fušere. Ne samo da ti uzmu pare nego ti naprave štetu koju opet moraš sanirati.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

zamisli, po preporuci

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

U svemu je to tako, čim krelci pomisli "ovaj nema blage veze, odrat ćemo ga". Od automehaničara do svakojakih "majstora". Moj stari je jedno vrijeme radio manje adaptacije i nema bolje reklame od zadovoljnih mušterija, u to vrijeme sam se naslušao svakojakih priča od ljudi.

Jednoj ženi je ekipa napravila zid od staklene cigle, napola pregrađena kuhinja. Nakon 2-3 tjedna zid se srušio zbog toga što se netko naslonio na njega. Isti tip joj je ljepio pločice u kupaoni, napravio kosi zid i te pločice samo nakeljio na žbuku. Ne moram reći da su pločice počele otpadati?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

ja imam toliko povjerenja u majstore da sam im danas ostavio ključ od stana da mi polijepe pločice u kupaoni.

valjda će mi skuhat barem ručak kad se vratim s posla...

a do sad sam se najviše opekao na automehaničarima/autoelektričarima. e što će te ti ljudi zahebat, čim dobiju priliku!
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Znam jednog pouzdanog majstora koji radi namještaj. Malo je skuplji, ali se isplati svake kune. Uredan je, drži se rokova i ne pravi nikakvu štetu. Detalje raspravi i po nekoliko puta, a ako mu nije jasno nešto, provjerava. Zadovoljna sam s njim.
    Ali, mislim da je najbolje biti sam svoj majstor i onda si najsigurniji da ćeš si napraviti najbolje.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

slažem se. ali u onim poslovima koje možeš sam...
    a kad tad moraš potražit i pomoć sa strane.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    a do sad sam se najviše opekao na automehaničarima/autoelektričarima. e što će te ti ljudi zahebat, čim dobiju priliku!
    Kad na takvog naletim volim se praviti tošo (), a onda ga izhebat u mozak. Gadi mi se ta prevarantska ekipa.

Banned
    Datum registracije
    17-02-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Ja sam pred nekoliko dana, u potrazi za kvalitetnim majstorom, naišao na nešto što me je ostavilo bez teksta. Firma koja se bavi kompletnim održavanjem nekretnine. Šta god vam treba, od sitnih popravaka, preko kompletne adaptacije, do odlaska u špeceraj ili šetanja psa. Jednostavno potpišete s njima ugovor i dogovorite vrstu usluge. Kada se vratite s posla doma, sve vas čeka kao naručeno. Oduševio sam se. Prvotno sam trebao samo majstora (koji je posao odradio vrhunski, gotovo kao da se cijev od sudopera sama od sebe popravila), ali kasnije sam s njima dogovorio suradnju i u drugim oblicima. Nisu jeftini, ali za svo ušteđeno vrijeme se zaista isplati. Ako nekog zanima, neka posjeti
    Zadnji Uredio daidza : 16-01-10 u 15:28

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Ja sam upravo sada vidio nekoga (ovog gore) kako piše bajke i reklamira se.

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku