| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Montažne ili tzv. kanadske kuće u Život i Stil forumu; Ovako da vas pitam.Živi li netko u takvoj kući ili stanu? Prisiljena sam odseliti se pa razmišljam o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Montažne ili tzv. kanadske kuće Ovako da vas pitam.Živi li netko u takvoj kući ili stanu? Prisiljena sam odseliti se pa razmišljam o izgradnji kanadske kuće ili kupovini stana građenog na tu foru.U zadnje vrijeme vidim da se na veliko gradi tim američkim stilom ali ja sam nekako skeptična prema tome (imam osječaj da ako dođe jači vjetar da če mi odnjeti kuću). Ima li tko kakvih iskustava? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće Citat:
njegova da ce za razliku u cijeni uzet najjači namještaj i osiguranje ako je baš skeptičan _______________________________ montažne kuće | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,625
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće Citat:
takva kuća kod nas u dalmaciji nebi izdržala nalete bure zimi ali koliko sam čuo da su te kuća pr.liga jer su jednostavne za izgradnju a troškovi izrade su do 50% jeftinije nego kod betonskih pa eto ako sam ti ičim pomoga.. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće .............jednostavnije su i jeftinije za izgradnju i dosta pouzdane..........ja ne živim, ali radim u takvoj zgradi, i nema nikakvih problema zasad, a bilo je i dosta jakog vjetra, i nevremena, ali ništa se nije dogodilo..........jedino što se događa je to da se malo razdvaja na spojevima zidova, ali to vjerojatno nije dobro odrađeno............sve ostalo štima............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 401
![]() | Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće pa takve se kuce grade u podrucjima gdje su ucestale poplave ili teske oluje
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 361
![]() ![]() ![]() | Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće Ima raznih proizvođača takvih kuća, neki bolje neki lošije rade! kao što kaže pahuljica da se njima zidovi odvajaju!! imaš prejbnih montažnih ali drvenih kuća! cijena im je nešto skuplja od 'običnih' montažnih kuća ali kad vidiš kaj nude... evo uvjerite se sami p.s. jedino što im trebaš osigurati su temelji po njihovom nacrtu! ili ako imaš već jedan kat mogu ti ga nadograditi!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 401
, nije lose
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| krumpir 2. kune Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće meni seka to namjeravala kupit..al nije no nije bitno.. ima mi susjed montažnu..ima garanciju na 100 godina...tak da izdržat mora...ima kao fasadu i uopće se ne kuži da je montažna..nema ama bash nikakvih problema s njom..iznutra pod sve normalno ne uočava se nikakva razlika...to je super..napravish temelje i oni ti sagrade...
__________________ Uredi potpis. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 7
Evo link na par članaka o montažnim kućama, ali i drvenim. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kanadske kuce, montazne kuce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |