frend mi kaže da su te kuće poprilično pouzdane a i stoji
njegova da ce za razliku u cijeni uzet najjači namještaj i osiguranje ako je baš skeptičan
Raspravljate o temi Montažne ili tzv. kanadske kuće u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Ovako da vas pitam.Živi li netko u takvoj kući ili stanu? Prisiljena sam odseliti se pa razmišljam o izgradnji kanadske ...
frend mi kaže da su te kuće poprilično pouzdane a i stoji
njegova da ce za razliku u cijeni uzet najjači namještaj i osiguranje ako je baš skeptičan
.............jednostavnije su i jeftinije za izgradnju i dosta pouzdane..........ja ne živim, ali radim u takvoj zgradi, i nema nikakvih problema zasad, a bilo je i dosta jakog vjetra, i nevremena, ali ništa se nije dogodilo..........jedino što se događa je to da se malo razdvaja na spojevima zidova, ali to vjerojatno nije dobro odrađeno............sve ostalo štima............
........girls are NOT complicated........
........seriously........
........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........
pa takve se kuce grade u podrucjima gdje su ucestale poplave ili teske oluje
BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam).
Takve kuće su za krajeve gdje nema tornada i sličnih vjetrova bilo (ne mislim ljudskih), da mi imamo takve tu a ameri ovakve kao naše tamo ne bi bilo toliko štete od vjetra jer ova osim krova neće pasti.
Ima raznih proizvođača takvih kuća, neki bolje neki lošije rade! kao što kaže pahuljica da se njima zidovi odvajaju!! imaš prejbnih montažnih ali drvenih kuća! cijena im je nešto skuplja od 'običnih' montažnih kuća ali kad vidiš kaj nude... evo uvjerite se sami
p.s. jedino što im trebaš osigurati su temelji po njihovom nacrtu! ili ako imaš već jedan kat mogu ti ga nadograditi!
meni seka to namjeravala kupit..al nije no nije bitno..
ima mi susjed montažnu..ima garanciju na 100 godina...tak da izdržat mora...ima kao fasadu i uopće se ne kuži da je montažna..nema ama bash nikakvih problema s njom..iznutra pod sve normalno ne uočava se nikakva razlika...to je super..napravish temelje i oni ti sagrade...
All in all you're just another brick in the wall......
Služiću se sa carlito djelomično, jer istina je da i kad bilo gdje pire jaki vjetrovi sve živo leti u zrak. Govorim iz osobnog iskustva, budući da je mene bura bacila sa ljestava. A isto tako je pahuhuljica upravu kad je rekla da sve ovisi o majstorima kako naprave svoj posao pri sklapanju kuće.
Evo link na par članaka o montažnim kućama, ali i drvenim.