Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Montažne ili tzv. kanadske kuće u Život i Stil forumu; Ovako da vas pitam.Živi li netko u takvoj kući ili stanu? Prisiljena sam odseliti se pa razmišljam o ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-07, 18:47   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 28
Anavi se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Anavi
Montažne ili tzv. kanadske kuće

Ovako da vas pitam.Živi li netko u takvoj kući ili stanu?
Prisiljena sam odseliti se pa razmišljam o izgradnji kanadske kuće ili kupovini stana građenog na tu foru.U zadnje vrijeme vidim da se na veliko gradi tim američkim stilom ali ja sam nekako skeptična prema tome (imam osječaj da ako dođe jači vjetar da če mi odnjeti kuću).
Ima li tko kakvih iskustava?
Anavi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 12:10   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-04-07
Godina: 26
Poruka: 2
jebach1 se izdvaja iz mase
Re: Montažne ili tzv. kanadske kuće

Citat:
Pravi autor: Anavi Pogledaj Poruke
Ovako da vas pitam.Živi li netko u takvoj kući ili stanu?
Prisiljena sam odseliti se pa razmišljam o izgradnji kanadske kuće ili kupovini stana građenog na tu foru.U zadnje vrijeme vidim da se na veliko gradi tim američkim stilom ali ja sam nekako skeptična prema tome (imam osječaj da ako dođe jači vjetar da če mi odnjeti kuću).
Ima li tko kakvih iskustava?
frend mi kaže da su te kuće poprilično pouzdane a i stoji
njegova da ce za razliku u cijeni uzet najjači namještaj i osiguranje ako je baš skeptičan

Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 13:40   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,625
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: jebach1 Pogledaj Poruke
frend mi kaže da su te kuće poprilično pouzdane a i stoji
njegova da ce za razliku u cijeni uzet najjači namještaj i osiguranje ako je baš skeptičan

takva kuća kod nas u dalmaciji nebi izdržala nalete bure zimi ali koliko sam čuo da su te kuća pr.liga jer su jednostavne za izgradnju a troškovi izrade su do 50% jeftinije nego kod betonskih pa eto ako sam ti ičim pomoga..
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 09:06   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 968
..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru

.............jednostavnije su i jeftinije za izgradnju i dosta pouzdane..........ja ne živim, ali radim u takvoj zgradi, i nema nikakvih problema zasad, a bilo je i dosta jakog vjetra, i nevremena, ali ništa se nije dogodilo..........jedino što se događa je to da se malo razdvaja na spojevima zidova, ali to vjerojatno nije dobro odrađeno............sve ostalo štima............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 00:35   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 401
skin2yard je zabranio reputaciju

pa takve se kuce grade u podrucjima gdje su ucestale poplave ili teske oluje
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 08:45   #6 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Takve kuće su za krajeve gdje nema tornada i sličnih vjetrova bilo (ne mislim ljudskih), da mi imamo takve tu a ameri ovakve kao naše tamo ne bi bilo toliko štete od vjetra jer ova osim krova neće pasti.
Belial je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 08:22   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 361
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Ima raznih proizvođača takvih kuća, neki bolje neki lošije rade! kao što kaže pahuljica da se njima zidovi odvajaju!! imaš prejbnih montažnih ali drvenih kuća! cijena im je nešto skuplja od 'običnih' montažnih kuća ali kad vidiš kaj nude... evo uvjerite se sami
p.s. jedino što im trebaš osigurati su temelji po njihovom nacrtu! ili ako imaš već jedan kat mogu ti ga nadograditi!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 2005_1.jpg (51.9 KB, 15 pogleda)
Tip Fajla: jpg dnevni-boravak.jpg (28.9 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg drvena-kuca-detalj.jpg (26.0 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg drvena-kuca-izvana.jpg (20.0 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg drveno-stepeniste.jpg (29.5 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg kupaonica.jpg (23.5 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg PREDVORJE.jpg (25.2 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg thumb.jpg (13.0 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg thumb1.jpg (34.0 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg thumb2.jpg (35.0 KB, 14 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:00   #8 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 22
Poruka: 401
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: venus01 Pogledaj Poruke
Ima raznih proizvođača takvih kuća, neki bolje neki lošije rade! kao što kaže pahuljica da se njima zidovi odvajaju!! imaš prejbnih montažnih ali drvenih kuća! cijena im je nešto skuplja od 'običnih' montažnih kuća ali kad vidiš kaj nude... evo uvjerite se sami
p.s. jedino što im trebaš osigurati su temelji po njihovom nacrtu! ili ako imaš već jedan kat mogu ti ga nadograditi!
hmmmm.... , nije lose
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:21   #9 (permalink)
krumpir 2. kune

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,434
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

meni seka to namjeravala kupit..al nije no nije bitno..

ima mi susjed montažnu..ima garanciju na 100 godina...tak da izdržat mora...ima kao fasadu i uopće se ne kuži da je montažna..nema ama bash nikakvih problema s njom..iznutra pod sve normalno ne uočava se nikakva razlika...to je super..napravish temelje i oni ti sagrade...
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 16:15   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 7
antegtvn se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
takva kuća kod nas u dalmaciji nebi izdržala nalete bure zimi ali koliko sam čuo da su te kuća pr.liga jer su jednostavne za izgradnju a troškovi izrade su do 50% jeftinije nego kod betonskih pa eto ako sam ti ičim pomoga..
Služiću se sa carlito djelomično, jer istina je da i kad bilo gdje pire jaki vjetrovi sve živo leti u zrak. Govorim iz osobnog iskustva, budući da je mene bura bacila sa ljestava. A isto tako je pahuhuljica upravu kad je rekla da sve ovisi o majstorima kako naprave svoj posao pri sklapanju kuće.

Evo link na par članaka o montažnim kućama, ali i drvenim.
antegtvn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kanadske kuce, montazne kuce

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103