| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Muškarci na porodu... u Život i Stil forumu; Evo,ovako... Zanima me vaše mišljenje vezano uz ovu temu... Za žene: Trebaju li muževi prisustvovati porodu ? Ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Evo,ovako... Zanima me vaše mišljenje vezano uz ovu temu... Za žene: Trebaju li muževi prisustvovati porodu ? Želite li vi to i očekujete li to od njih ili možda ne želite da u tom trenutku budu s vama ? Za muškarce: Želite li prisustvovati porodu i biti podrška ženi ili mislite da to žena mora sama ? Usput da odgovorim na pitanje...ja želim biti na porodu,mislim da je to trenutak koji nijedan muškarac ne smije propustiti ! Želim biti tamo i zbog žene i zbog same činjenice da moje dijete dolazi na ovaj svijet... Ajmo,vi ste sad na redu...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Pa ja bi volila da mi buduci muz bude na porodu, da mogu tuc glavnog krivca, mislim da bi mi tako bilo lakse. Ma ne ozbiljno, meni je drago sto su uveli politiku da se to moze i svaka cast ovakvima kao sto je sahasa, jedan je od rijetkih. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
Ja mu ne bi dozvolila da bude blizu mene, ni slučajno. Mislim da bi se samo prestrašio i svaki put poslije toga kada bi me dirnuo- dirao bi me ko da dira sveticu (a to ne želim ), ono da se boji i da to ostavi neke traume na njega. A znamo da žene prirodno zaborave jako brzo porod i bol pri porodu.Kad je mene moja mama mogla roditi bez starog i kada je mogla sama podnjeti bol (ne znam kako muškarac mi može uzeti porođanu bol, jedino ako ne želi nastradati ) onda mogu i ja.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Muškarci na porodu... Citat:
u potpunosti se slažem s tobom! ![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Muškarci na porodu... Pa... hmm... biti u bolnici i čekat što će bit i da prvi put vidiš dijete i majku. U sobi sa ženom ako inzistira.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Slažem se sa Sahasom, ja bih bila sretna da je budući muž uz mene u tom trenutku (ahahahaha muž, kako smiješno zvuči )
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Muškarci na porodu... Zašto iza paravana , da se ne onesvijesti od prizora ?Ja bi rado prisustvovao porodu svog djeteta, al buduća mama će biti ta koja će to odlučiti. Ako želi da budem s njom bit ću a ako ne želi neću biti, nego ću vani čekati ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Muškarci na porodu... Potpisujem Joksa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: porod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

), ono da se boji i da to ostavi neke traume na njega. A znamo da žene prirodno zaborave jako brzo porod i bol pri porodu.
, da se ne onesvijesti od prizora