Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Muškarci na porodu... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Joks Ja bi rado prisustvovao porodu svog djeteta, al buduća mama će biti ta koja će to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-07, 10:50   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi
Re: Muškarci na porodu...

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Ja bi rado prisustvovao porodu svog djeteta, al buduća mama će biti ta koja će to odlučiti. Ako želi da budem s njom bit ću a ako ne želi neću biti, nego ću vani čekati
same
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 16:19   #12 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Zašto iza paravana , da se ne onesvijesti od prizora ?

Ja bi rado prisustvovao porodu svog djeteta, al buduća mama će biti ta koja će to odlučiti. Ako želi da budem s njom bit ću a ako ne želi neću biti, nego ću vani čekati
I zato, a i zato da ne gledam njegove face u tom trenutku jer one sigurno neće biti divne i krasne
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 21:54   #13 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Mislim da otac treba biti tu kad mu se dijete dolazi na svijet, neshvaćam zašto bi majkama to smetalo? Ako žena nedozvoljava mužu da bude tu pri porodu, onda im je brak sigurno u k*.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:09   #14 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Vidiš..i meni to nije jasno ! Čega se žene srame da ne dozvoljavaju muževima da prisustvuju porodu...

One priče da bi mu skidala sve svece s neba zbog bolova koje proživljava su smiješne...to su priče za malu djecu.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:24   #15 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Vidiš..i meni to nije jasno ! Čega se žene srame da ne dozvoljavaju muževima da prisustvuju porodu...

One priče da bi mu skidala sve svece s neba zbog bolova koje proživljava su smiješne...to su priče za malu djecu.
Ma ne Sahasa sigurno ću mu još i tepati. Kao ne boli to, ma gdje će to boliti... ma daj... boli me u tom trenutku i briga za kulturom i bontonom. Pričala mi je frendica da bi njezin muž vjerojatno pao u nesvjest ili da bi doživio teži šok za vijeke vijekova.
A kaže da bi mu se ona napsovala i okrivila ga za sve.

Ps. Ice kako je molim te taj brak u krizi ako žena ne želi da joj muž bude pri porodu?!

Zadnji Uredio teica : 18-01-07 u 10:27.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:31   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja opet mislim da se u tom trenutku muž i žena zbliže...
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:32   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ne hvala, bolje bez puno publike..za to su doktori tu...baš mi ne treba svatko buljit u onu stvar kad bude izgledala ogavno, i još krv i bol...čemu još muž pobogu?
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:37   #18 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Svašta, pa valjda je muž to već prije vidio ako ti tamo ležiš i porađaš
Uostalom kakav je to muž ako bi mu taj "ogavni" prizor smetao
Kaj te mora gledat samo čistu, lijepu, obrijanu i mirisnu?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:40   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...naravno da da, ja fakat držim do sebe i higijene al nisam samo to navela kao razlog, nemoj izvlačiti iz konteksta...
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 10:52   #20 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Sorry, nosim naočale i možda sam stvarno čorav al ja ne primjećujem da si navela neki drugi razlog osim "bolje bez puno publike" i "baš mi ne treba svatko buljit u onu stvar kad bude izgledala ogavno, i još krv i bol" tak da mi nije baš jasno što sam ja to iz konteksta izvukao

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: porod

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111