| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Muškarci na porodu... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Joks Ja bi rado prisustvovao porodu svog djeteta, al buduća mama će biti ta koja će to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Mislim da otac treba biti tu kad mu se dijete dolazi na svijet, neshvaćam zašto bi majkama to smetalo? Ako žena nedozvoljava mužu da bude tu pri porodu, onda im je brak sigurno u k*. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Muškarci na porodu... Vidiš..i meni to nije jasno ! Čega se žene srame da ne dozvoljavaju muževima da prisustvuju porodu... One priče da bi mu skidala sve svece s neba zbog bolova koje proživljava su smiješne...to su priče za malu djecu. ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
A kaže da bi mu se ona napsovala i okrivila ga za sve. Ps. Ice kako je molim te taj brak u krizi ako žena ne želi da joj muž bude pri porodu?! ![]() Zadnji Uredio teica : 18-01-07 u 10:27. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Offline | Re: Muškarci na porodu... Svašta, pa valjda je muž to već prije vidio ako ti tamo ležiš i porađaš ![]() Uostalom kakav je to muž ako bi mu taj "ogavni" prizor smetao ![]() Kaj te mora gledat samo čistu, lijepu, obrijanu i mirisnu?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Offline | Re: Muškarci na porodu... Sorry, nosim naočale i možda sam stvarno čorav al ja ne primjećujem da si navela neki drugi razlog osim "bolje bez puno publike" i "baš mi ne treba svatko buljit u onu stvar kad bude izgledala ogavno, i još krv i bol" tak da mi nije baš jasno što sam ja to iz konteksta izvukao ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: porod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

same

, da se ne onesvijesti od prizora
?