| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Muškarci na porodu... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: teica Ma ne Sahasa sigurno ću mu još i tepati. Kao ne boli to, ma gdje će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Purger | Re: Muškarci na porodu... Citat:
I naravno da boli,nitko nije ni rekao da ne boli ali razlozi koje si navela zašto ti muž neće prisustvovati porodu su meni stvarno smiješni ! A ovo...pričala mi prijateljica...to ti je kao i ono iz reklame.."a onda je svizac zamotao čokoladu"...!!! Joks ti je sve napisao...i u potpunosti se slažem s njim !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
Uglavnom ja sam bila par sati nakon poroda kod frendice i sve mi je ispričala kaj su joj radili, kako je to izgledalo... hmmm...i nije ko u filmovima.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Muškarci na porodu... Teice, draga, pa samo mala djeca misle da je to kao u filmovima....svi jako dobro znamo kako to izgleda....pogotovo danas kada to nije ni najmanje tabu tema.... ali kako god to izgledalo i koliko god to bolilo, mislim da je to neopisiv osjećaj i da u tom trenutku se bude najsretniji na svijetu....i da, ja isto želim danas sutra podijeliti to sa ocem svoga djeteta.....naravno, ako bi on to htio.... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: Muškarci na porodu... Citat:
Nemam komentara..šokiran sam !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
Čovjek ne smije više ništa dvosmisleno reći... ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Nisam napisao da je brak u krizi već u k* znaš ćemu. Ako žena neda mužu da prisustvuje pri porodu vlastitog dijeteta koji nije ništa manje nego ženin, a šta će mu onda uopće dat u životu? Negdje si navela da je on kriv za te tvoje bolove... Gledaj, moj sin ili kćer dolazi u ovaj svijet i ja nebih smio to vidjeti?? Koji je to imbecilizam?![]() Zadnji Uredio ice : 18-01-07 u 21:54. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Muškarci na porodu... I ja jedva čekam da žene počnu oplodit jajašca svojom spermom !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: porod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.