Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Muškarci na porodu... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: teica Ma ne Sahasa sigurno ću mu još i tepati. Kao ne boli to, ma gdje će ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-07, 12:06   #21 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Muškarci na porodu...

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma ne Sahasa sigurno ću mu još i tepati. Kao ne boli to, ma gdje će to boliti... ma daj... boli me u tom trenutku i briga za kulturom i bontonom. Pričala mi je frendica da bi njezin muž vjerojatno pao u nesvjest ili da bi doživio teži šok za vijeke vijekova.
A kaže da bi mu se ona napsovala i okrivila ga za sve.

Ps. Ice kako je molim te taj brak u krizi ako žena ne želi da joj muž bude pri porodu?!
Ne ne trebaš ti tepati njemu nego on tebi...al dobro...svako zna svoje.
I naravno da boli,nitko nije ni rekao da ne boli ali razlozi koje si navela zašto ti muž neće prisustvovati porodu su meni stvarno smiješni !

A ovo...pričala mi prijateljica...to ti je kao i ono iz reklame.."a onda je svizac zamotao čokoladu"...!!!

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
...ne hvala, bolje bez puno publike..za to su doktori tu...baš mi ne treba svatko buljit u onu stvar kad bude izgledala ogavno, i još krv i bol...čemu još muž pobogu?
Joks ti je sve napisao...i u potpunosti se slažem s njim !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 12:53   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,838
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ne ne trebaš ti tepati njemu nego on tebi...al dobro...svako zna svoje.
I naravno da boli,nitko nije ni rekao da ne boli ali razlozi koje si navela zašto ti muž neće prisustvovati porodu su meni stvarno smiješni !

A ovo...pričala mi prijateljica...to ti je kao i ono iz reklame.."a onda je svizac zamotao čokoladu"...!!!
Ma ne treba meni nitko ništa tepati u tom trenu. Ja sam i ovako osjetljiva na bol, a mislim da ću na porodu biti živa katastrofa. Stoga ću mužu reći "makni mi se s očiju", nema nikakve veze sa mojoj ljubavi prema njemu, niti sa našim brakom niti sa našim odnosom. Može biti uz mene prije i naravno poslije, ali tad "ne hvala"...

Uglavnom ja sam bila par sati nakon poroda kod frendice i sve mi je ispričala kaj su joj radili, kako je to izgledalo... hmmm...i nije ko u filmovima.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 13:25   #23 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Teice, draga, pa samo mala djeca misle da je to kao u filmovima....svi jako dobro znamo kako to izgleda....pogotovo danas kada to nije ni najmanje tabu tema.... ali kako god to izgledalo i koliko god to bolilo, mislim da je to neopisiv osjećaj i da u tom trenutku se bude najsretniji na svijetu....i da, ja isto želim danas sutra podijeliti to sa ocem svoga djeteta.....naravno, ako bi on to htio....
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 15:03   #24 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma ne treba meni nitko ništa tepati u tom trenu. Ja sam i ovako osjetljiva na bol, a mislim da ću na porodu biti živa katastrofa. Stoga ću mužu reći "makni mi se s očiju", nema nikakve veze sa mojoj ljubavi prema njemu, niti sa našim brakom niti sa našim odnosom. Može biti uz mene prije i naravno poslije, ali tad "ne hvala"...

Uglavnom ja sam bila par sati nakon poroda kod frendice i sve mi je ispričala kaj su joj radili, kako je to izgledalo... hmmm...i nije ko u filmovima.
A kaj si ti mislila da je kao u filmovima dok ti prijateljica nije ispričala....

Nemam komentara..šokiran sam !

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 15:28   #25 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,838
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
A kaj si ti mislila da je kao u filmovima dok ti prijateljica nije ispričala....

Nemam komentara..šokiran sam !
Ma jao, to je bilo ironično... majko mila

Čovjek ne smije više ništa dvosmisleno reći...
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 21:47   #26 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nisam napisao da je brak u krizi već u k* znaš ćemu. Ako žena neda mužu da prisustvuje pri porodu vlastitog dijeteta koji nije ništa manje nego ženin, a šta će mu onda uopće dat u životu? Negdje si navela da je on kriv za te tvoje bolove...

Gledaj, moj sin ili kćer dolazi u ovaj svijet i ja nebih smio to vidjeti?? Koji je to imbecilizam?

Zadnji Uredio ice : 18-01-07 u 21:54.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-07, 22:13   #27 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Gledaj, moj sin ili kćer dolazi u ovaj svijet i ja nebih smio to vidjeti?? Koji je to imbecilizam?
pa smiješ naravno, ali nikad ne znaš kako ćeš reagirati do samog poroda
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 08:48   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...jedva čekam da muškarci počnu rađat pa nas cure zovu da ih gledamo i tješimo!
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 11:18   #29 (permalink)
Purger

I ja jedva čekam da žene počnu oplodit jajašca svojom spermom !

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 12:02   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

..ah neš mi ti posla!
..osim toga, na tom se radi već jako dugo ( kloniranje ), tako da je to dokaz da su žene ipak te koje su važnije za potomstvo!
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: porod

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108