| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Muškarci na porodu... u Život i Stil forumu; Bravo... Ovim postom si sve rekla... Prvo kloniranje... a onda da su žene važnije za potomstvo... Ti muško ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: Muškarci na porodu... Bravo... Ovim postom si sve rekla... Prvo kloniranje... a onda da su žene važnije za potomstvo... Ti muško i žensko dijeliš na to tko je važniji Stvarno svašta...jadno ti je to razmišljanje... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Purger | Re: Muškarci na porodu... Ako ti tako kažeš... Ti misliš...vau..pa ti misliš !!! Citat:
Sve je pod kontrolom ...što se mene tiče svađe nema niti će je biti...Nemam se u ovoj temi sa kime svađat... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Muškarci na porodu... Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-01-07 Lokacija: velika gorica
Poruka: 7
![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... e prvi put da se s tobom složim... svaka čast... Ice... ja ne znam kako, ali ako ja kažem da ne želim vidjeti svog muža tamo ne znam zašto bi to utjecalo na bilo šta. Ponavljam se ko papiga... "ako je moja mama mogla mene roditi bez starog onda valjda mogu i ja" čemu sad to sve...
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muškarci na porodu... Citat:
tema: da voljela bi da moj buduci suprug bude na porodu...ipak to je i njegovo dijete i ako misli da moze to podnjeti zasto ne?
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: porod |
« NOVO U RIJECI! Profesionalne usluge čuvanja djece, starijih i kućnih ljubimaca
|
Koliko vam je bitno što roditelji misle o vašem dečku/curi? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

...što se mene tiče svađe nema niti će je biti...