| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Niskoenergetske i pasivne kuće u Život i Stil forumu; Valjda to ovdje spada. Ne znam koliko od vas uopće razmišlja o tome, pogotovo ekipa od +/- 15, ali zar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Radost Europe | Niskoenergetske i pasivne kuće Valjda to ovdje spada. Ne znam koliko od vas uopće razmišlja o tome, pogotovo ekipa od +/- 15, ali zar ne bi bilo predobro što manje biti ovisan o HEPu & co. Na žalost, Hitler telecom još uvijek ne možemo izbjeći. http://bezkomentara.org/gradnja/Uvod u niskoenergetske i pasivne kuće E sad, ako je netko razmišljao o sličnom ili općenito o gradnji kuće, nacrtima, softveru, ima kakav dobar link, preporuku, knjigu, časopis.... pozvan je na raspravu! Btw - - imam negdje na kompu knjigu u pdfu o savršeno umreženoj tzv inteligentnoj kući (pomučio se dok sam to iskopao), ako nađem, stavljam!
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Niskoenergetske i pasivne kuće kak nemreš hitlera telcom izbječ ja sad tu pričam s tobom preko wirelles bežične veze koja se prenosi bez telefona zrakom preko antene na kući samo. Imam kuću i ovo je super ideja al da je više love... jedino kaj je udruga zakupila 2 paketa (neznam čega) i godišnje plačam internet 300 kn |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Niskoenergetske i pasivne kuće Citat:
Obzirom da je meni ideal kućerak na osami, na rubu civilizacije, hmmm Koliko mora bit udaljen najbliži čvor ili kako se to već zove?
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradnja, kuu0107e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.