Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

NOVO U RIJECI! Profesionalne usluge čuvanja djece, starijih i kućnih ljubimaca

Raspravljate o temi NOVO U RIJECI! Profesionalne usluge čuvanja djece, starijih i kućnih ljubimaca u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Agencija Orsa pruža profesionalnu pomoć baš kad Vam treba, bez brige, stresova sa povjerenjem. Mi brinemo za Vas Želja nam ...

Starter
    Datum registracije
    15-06-08
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Lightbulb NOVO U RIJECI! Profesionalne usluge čuvanja djece, starijih i kućnih ljubimaca

Agencija Orsa pruža profesionalnu pomoć baš kad Vam treba, bez brige, stresova sa povjerenjem.

Mi brinemo za Vas

Želja nam je svojim uslugama olakšati vam svakodnevnicu, pomoći pri odgovornostima koje su vam od velike važnosti.

Naša su istraživanja, kao i brojna svjetska istraživanja, pokazala da su obitelji koje su osigurale brigu o svojim ranjivijim članovima smirenije, sretnije i poslovno uspješnije. Stoga, nudimo vam oslonac, uslugu koja vam omogućava da sa drugim ljudima podijelite svoje brige.

Bilo da se radi o djetetu, starijem članu vaše obitelji ili kućnom ljubimcu, ovdje smo da vam pomognemo.

Osiguravamo profesionalnu pomoć pri čuvanju djece, pomoć oko brige o starijim i bolesnim osobama i uslugu čuvanja kućnih ljubimaca.

Sve usluge prilagođavaju se vašim specifičnim potrebama.

Osobe koje vam nudimo su višestruko provjerene i trenirane kako bi bili sigurni da znaju pružiti vašim članovima obitelji adekvatnu brigu i njegu.

Obratite nam se s povjerenjem. Tu smo da vam pomognemo.

ČUVANJE DJECE I BEBA - na sat, dan ili duže

ČUVANJE, NJEGA I USLUGE ZA STARE I BOLESNE

ČUVANJE, NJEGA I USLUGE ZA KUĆNE LJUBIMCE

Mi brinemo za Vas

- trenutno zaprimamo aplikacije za posao - više na stranici -

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Re: NOVO U RIJECI! Profesionalne usluge čuvanja djece, starijih i kućnih ljubimaca

kao prvo, pročitaj pravila, reklamiranje nije dozvoljeno !

kao drugo, ne spamaj, već si u par raznih podforuma ovo kopirao

Starter
    Datum registracije
    15-06-08
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Re: NOVO U RIJECI! Profesionalne usluge čuvanja djece, starijih i kućnih ljubimaca

Hmm... oprostite, ali meni je rečeno da CroPortal dozvoljava reklamiranje.

A razlog zasto je post na par drugih foruma je upravo zato sto su usluge namjenjene:

- djeci (te post u obiteljskom forumu)
    - kućnim ljubimcima (te post u forumu za ljubimce)

Poanta je da nam se javi što više ljudi radi zaposlenja, sorry ako je inappropriate poruka!

Lajkaj nas na Facebooku