| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; Naime,mi smo oduvijek nudisti,odlazimo na plaže već otkad znam za sebe. Znam da to nije baš česta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 18
Poruka: 121
![]() | Obiteljski nudizam- DA ili NE? Naime,mi smo oduvijek nudisti,odlazimo na plaže već otkad znam za sebe. Znam da to nije baš česta pojava u našem konzervativnom društvu,ali zanima me stav i mišljenje ostalih forumaša. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Sto se tice moje obitelji, nikad to ne bi napravia, to mi se uopce ne svida, ne osjecam ni najmanju potrebu za necim takvim. A sto se tice drugih obitelji, uopce mi ne smeta niti imam ikakav poseban stav o tome.
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Tko voli nek izvoli.Nisam protiv !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? nemam ništa protiv toga ali ja osobno ne bih, nekako sam prestidljiva za to...a i takvu "čast" može imati samo najbliža prijateljica i dečko...ovi ostali...you wish ....ali nismo svi isti i prihvaćam da neki i to vole..pa zašto onda ne... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 18
Poruka: 121
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Pa gledaj ovako...moji su roditelji slobodnijih svjetonazora,nisu niakvi puritanci i odgajaju nas vrlo liberalno. Oni dvoje su bili nudisti još kao momak i cura,kasnije kad su se vjenčali i kad sam se ja rodila,nisu ništa mijenjali. Nakon dvije godine,na svijet je došla i sestra i opet je sve ostalo isto po tom pitanju. Jednostavno,naučile smo na to i danas kad smo već odrasle cure(uglavnom),ne vidimo ničeg lošeg u tome. Sad imam momka s kojim sam "bliska" i ako bude imao "muda",povest ću ga s nama na plažu čim se popravi ovo ludo vrijeme. Pričala sam s njim o tom i rekao mi je da je znao da sam otkačena ali ne baš toliko. Roditelji nemaju ništa protiv,njima je jedino važno da sam na sigurnom,da znaju gdje sam i s kim sam,i da neću doći doma povećanog stomaka prije vremena. A taj smo problem apsorbirali odavno,tako da smo i tu mogućnost izbacili. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? sad sam se sjetila kad sam pričala s jednim poznanikom...ispričao mi je da je jednom bio na nudističkoj plaži, i da se kao upoznao s nekim curama, ali su bili u vodi....a njemu posije toga bilo neugodno izać van ja umrla od smijeha, mogu zamislit onu njegovu zbunjenu facu kako se nećka izać ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
![]()
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 352
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Mislim da bi ti to mogao biti dvosjekli mač ako tvoj dečko ne shvati to kao i ti.Mogao bi na to gledati kao priliku da ti se nagleda mame i seke,a kasnije sve to dobro iskoristiti. npr sara iz pule |
| | |
![]() |
| Tagovi: nudizam, obiteljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

....ali nismo svi isti i prihvaćam da neki i to vole..pa zašto onda ne...