Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; To su gluposti. Nije nikakvo čudo da neki momak dobije erekciju ako mu se svidi neka cura na nudisti&#...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-06, 21:20   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-06
Godina: 18
Poruka: 121
Melina se izdvaja iz mase
Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE?

To su gluposti. Nije nikakvo čudo da neki momak dobije erekciju ako mu se svidi neka cura na nudističkoj. Nitko ga zbog toga neće mrko gledati,osim ako ne počne izvoditi kojekakve druge nedopuštene radnje. U tom slučaju može dobit i po nosu ako je lošije sreće. A erekcija može nastupit i od samo dužeg sjedenja na istom mjestu..to niste znali? I od još ko zna čega,ne samo od seksualnih podražaja. Naturisti su toga svjesni i ne obraćaju puno pažnje na nečiju erekciju. Zato mi takve priče uopće ne djeluju istinito. Kao,nije se usudio izać vani iz mora jer mu je bio dignut! Glupost!
Melina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:01   #12 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,744
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: mama
ne sviđa mi se.
potpisujem

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:25   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Melina
Kao,nije se usudio izać vani iz mora jer mu je bio dignut! Glupost!

ko je to reko? di si ti vidjela da sam ja to napisala?

@Servant-a ne znam niti me zanima iskreno
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:34   #14 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Wamp
sad sam se sjetila kad sam pričala s jednim poznanikom...ispričao mi je da je jednom bio na nudističkoj plaži, i da se kao upoznao s nekim curama, ali su bili u vodi....a njemu posije toga bilo neugodno izać van
ja umrla od smijeha, mogu zamislit onu njegovu zbunjenu facu kako se nećka izać

ovo nisam ja napisala...
Melina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:43   #15 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

pa nisam ni ja napisala da mu je bilo neugodno izać van zato jer mu se digo....nego "a njemu posije toga bilo neugodno izać van" i točka. Nije se njemu digo nego je prvi put bio na takvoj plaži..
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:55   #16 (permalink)
Banned

Svejedno mi je to nekako glupasto razmišljanje i ponašanje. Upoznao se s nekim curama dok je bio u moru i tad se sjetio da je na nudističkoj i bilo mu bed izać vani? A dobro...iz osobnog iskustva mi se to čini jako malo vjerovatnim. Znam kako se ponašaju cure na nudističkoj. Tamo ćeš teško neku upoznat kao što ćeš je upoznati na nekom drugom mjestu,naročito naše domaće cure. Koje su,usput,jako rijetka pojava na nudističkim plažama,bez neke muške pratnje.
Melina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:55   #17 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Smijem li ja napisati da nemam stav?
Tko voli, hajde, barem kod nas ima nudo plaža i praznih uvala.
Tko ne voli, a barem kod nas ima klasičnih plaža.
Što se mene tiče, kud svi Turci, tud i litl Mujo.
Mislim da bih se priblesavo osjećao da sam jedini obučen ili svučen .
Eto!
Citat:
Pravi autor: Kezo
Mislim da bi ti to mogao biti dvosjekli mač ako tvoj dečko ne shvati to kao i ti.Mogao bi na to gledati kao priliku da ti se nagleda mame i seke,a kasnije sve to dobro iskoristiti.

npr sara iz pule
Kakve veze ima SizP s tim?
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:56   #18 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,441
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Nemam niš protiv obiteljskog nudizma, gledal sam par put te emisije na satelitu, al nisam tak odgajan, pa se sa svojima nebi skinul, sa frendovima da, al pred svojima
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:58   #19 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: Melina
Svejedno mi je to nekako glupasto razmišljanje i ponašanje. Upoznao se s nekim curama dok je bio u moru i tad se sjetio da je na nudističkoj i bilo mu bed izać vani? A dobro...iz osobnog iskustva mi se to čini jako malo vjerovatnim. Znam kako se ponašaju cure na nudističkoj. Tamo ćeš teško neku upoznat kao što ćeš je upoznati na nekom drugom mjestu,naročito naše domaće cure. Koje su,usput,jako rijetka pojava na nudističkim plažama,bez neke muške pratnje.

a gle ne znam ja samo prepričavam ono što je meni on ispričao i što je meni bilo jako smiješno jer je on neki zbunjola...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 23:58   #20 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Wamp, znam da ćiriš!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nudizam, obiteljski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 11 09-04-08 13:34
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
Zasto je pivo bolje od zenske CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 23:01

Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103