| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; To su gluposti. Nije nikakvo čudo da neki momak dobije erekciju ako mu se svidi neka cura na nudisti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 18
Poruka: 121
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? To su gluposti. Nije nikakvo čudo da neki momak dobije erekciju ako mu se svidi neka cura na nudističkoj. Nitko ga zbog toga neće mrko gledati,osim ako ne počne izvoditi kojekakve druge nedopuštene radnje. U tom slučaju može dobit i po nosu ako je lošije sreće. A erekcija može nastupit i od samo dužeg sjedenja na istom mjestu..to niste znali? I od još ko zna čega,ne samo od seksualnih podražaja. Naturisti su toga svjesni i ne obraćaju puno pažnje na nečiju erekciju. Zato mi takve priče uopće ne djeluju istinito. Kao,nije se usudio izać vani iz mora jer mu je bio dignut! Glupost! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
ko je to reko? di si ti vidjela da sam ja to napisala? @Servant-a ne znam niti me zanima iskreno ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
ovo nisam ja napisala... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? pa nisam ni ja napisala da mu je bilo neugodno izać van zato jer mu se digo....nego "a njemu posije toga bilo neugodno izać van" i točka. Nije se njemu digo nego je prvi put bio na takvoj plaži.. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Svejedno mi je to nekako glupasto razmišljanje i ponašanje. Upoznao se s nekim curama dok je bio u moru i tad se sjetio da je na nudističkoj i bilo mu bed izać vani? A dobro...iz osobnog iskustva mi se to čini jako malo vjerovatnim. Znam kako se ponašaju cure na nudističkoj. Tamo ćeš teško neku upoznat kao što ćeš je upoznati na nekom drugom mjestu,naročito naše domaće cure. Koje su,usput,jako rijetka pojava na nudističkim plažama,bez neke muške pratnje. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Smijem li ja napisati da nemam stav? Tko voli, hajde, barem kod nas ima nudo plaža i praznih uvala. Tko ne voli, a barem kod nas ima klasičnih plaža. Što se mene tiče, kud svi Turci, tud i litl Mujo. Mislim da bih se priblesavo osjećao da sam jedini obučen ili svučen . Eto! Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Nemam niš protiv obiteljskog nudizma, gledal sam par put te emisije na satelitu, al nisam tak odgajan, pa se sa svojima nebi skinul, sa frendovima da, al pred svojima ![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
a gle ne znam ja samo prepričavam ono što je meni on ispričao i što je meni bilo jako smiješno jer je on neki zbunjola... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nudizam, obiteljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.