| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; Kad sam na plaži di je makar 10 golih između 100 obučenih...ja ć... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 18
Poruka: 121
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Kad sam na plaži di je makar 10 golih između 100 obučenih...ja ću biti 11-ta gola. I nije me briga jesu li muški ili ženske,poznati ili nepoznati. Samo ako su moji samnom,mislim na obitelj. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
ma nema veze,samo ti kađem da mi ta spika djeluje šuplje jer znam šta je nudistička i kako se ljudi tamo ponašaju. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
Dakle ne mislim na stid, da li to netko može napravit nego da za sve postoji vrijeme i mjesto! ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
kad bi sve bilo tako kako pišeš,i ja bi se toga pridržavala.Ali....ima nekih mjesta na našoj obali gdje su jasno označene tablama ili drugim natpisima oznake FKK...a svi znamo šta one znače. Redovito su takva mjesta udaljenija od onih tekstilnih plaža,nerijetko je potrebno propješačiti i po kilometar i više po sikama i kamenju da bi se stiglo na takve plaže. Dođeš tamo...i nađeš najčešće 'ercegovce s gomilom dječurlije ili pak Čehe. Obučeni,naravno! Zakaputani,kao bi se reklo do grla! I sad bi se ja trebala obući?? Ma baš hoću,kako da ne! Briga me...skinem se gola i neka bulje ako smiju od žena.A često ne smiju. Samo ne kužim nikako zbog čega dolaze na ta mjesta smetati nama nudistima kad ni mi ne smetamo njima na njihovim tekstilnim plažama??? ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
Dakle ne osjećaj se prozvana. ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
Ma ne,sve OK,ne osjećam se prozvana,samo ti hoću reći na šta nailazimo. Ali,zanimljivo...to rade samo Česi i 'ercegovci...nitko drugi! Nema šanse da ćeš tako naići na Švabu,Slovenca,Talijana....pa i naši su fer po tim stvarima. Jedino ovi...da ne kažem nešto gore! ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? ja sam radio u FKK u Baskoj jedno ljeto i djelomicno je istina ovo sta si rekla..po danu je bar 10-tak % gostiju bilo obuceno a navecer obrnuto..i nisu samo ercegovci i cesi kako kazes..bilo je tu i talijana i slovenaca i nije mi bilo bas jasno zasto po nudistickom kampu hodaju obuceni, a nije bas bilo hladno vani.. ja nisam nudista niti mi se to svidja ali ako se nekom to svidja samo nek izvoli.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nudizam, obiteljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

a moram malo