Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive nudizam - da obiteljski nudizam - ne Potpisujem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-08-06, 13:21   #31 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Vodoinstalater

Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
Vodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono neštoVodoinstalater ima ono nešto
Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE?

Citat:
Pravi autor: GajbaPive
nudizam - da
obiteljski nudizam - ne
Potpisujem
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 13:51   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: unikorn
ja sam radio u FKK u Baskoj jedno ljeto i djelomicno je istina ovo sta si rekla..po danu je bar 10-tak % gostiju bilo obuceno a navecer obrnuto..i nisu samo ercegovci i cesi kako kazes..bilo je tu i talijana i slovenaca i nije mi bilo bas jasno zasto po nudistickom kampu hodaju obuceni, a nije bas bilo hladno vani..

ja nisam nudista niti mi se to svidja ali ako se nekom to svidja samo nek izvoli..
Pa nije cilj da ti nudizam bude obaveza.
Niti su nudisti voajeri ili swingeri, premda ne tvrdim da nema i onih koji su došli samo zbog tog.
To je samo određeni oblik slobode.
Normalno da nećeš sjesti golim dupetom na stolicu u restoranu, pa makar on bio i na samoj plaži.
Higijena ipak mora biti na prvom mjestu.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-06, 14:03   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-06
Godina: 19
Poruka: 121
Melina se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow
Pa nije cilj da ti nudizam bude obaveza.
Niti su nudisti voajeri ili swingeri, premda ne tvrdim da nema i onih koji su došli samo zbog tog.
To je samo određeni oblik slobode.
Normalno da nećeš sjesti golim dupetom na stolicu u restoranu, pa makar on bio i na samoj plaži.
Higijena ipak mora biti na prvom mjestu.
Naravno da u restoranu nitko neće ući gol.Niti u dućan ni bilo gdje tamo gdje su veći kampovi ili hoteli. Nama curama nekako toleriraju topless i tange ali i to rijetko koristim u tim situacijama.
Melina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 00:21   #34 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Melina
Kad sam na plaži di je makar 10 golih između 100 obučenih...ja ću biti 11-ta gola. I nije me briga jesu li muški ili ženske,poznati ili nepoznati. Samo ako su moji samnom,mislim na obitelj.
gdje se kupaš?
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 10:35   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
mafijas

ja sam za ne. ali vidio po plazama i bazenima toliko gole djece... pa i starijih... iz svih krajeva svijeta... pa sto da sad radim? mozda ta djeca budi i sretnija i imala vise ljubavi nego ona zatvorena izšibana... pa pusto regionalno orijentirana...

Zadnji Uredio mafijas : 20-04-08 u 10:40.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 11:37   #36 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

po meni je obiteljski nudizam u najmanju ruku cudan...

osobno to nikad ne bi mogla
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 11:44   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

obiteljski nudizam s mužem da
obiteljski nudizam s djecom ne

to je nešto sa čim moraš odrasti da bi ti bilo kasnije normalno, jer nismo nudisti dok god virkamo ljudima tamo gdje nedostaje kostim , s tim ovaj moj ''nudizam'' bi bio na nekoj jako neposjećenoj plaži, da li je to uopće onda nudizam
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 11:44   #38 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ma strava.....

Nikakav nudizam kod mene ne dolazi u obzir, čak ni toples.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 11:49   #39 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

NE

Nikad nisam kužio one njemačke turiste po plažama, ne kužim kako tim ženama nije neugodno biti u toplesu pred svojom djecom (možda smo mi kao društvo malčice konzervativni, ali meni to bolesno)
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 12:16   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A što bi im trebalo biti neugodno pred djecom- ako imaju sreće, oni su se toga nagledali...

Moram priznati da se meni čini da mi imamo malo čudan (ne bih rekao licemjeran, nego baš čudan) stav prema golotinji... Golotinja na TV je (iako je doslovce bogomdana) a u bilo koje doba dana možeš na državnoj televiziji čuti da netko šalje nekoga u kurac, naziva ga pičkicom, jebe mu majku i tako... I tko je sad tu lud???

Da budem iskren, ne znam kako bih gledao na golotinju da sam npr. na Maminom mjestu, da li bih se ponosno pokazivao ili bih ljubomorno čuvao- ali ovako, kad znam da to što ja imam nikoga ne zanima, nemam nekog beda, ali baš ni potrebe za pokazivanjem...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nudizam, obiteljski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 12 11-07-08 22:54
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
Zasto je pivo bolje od zenske CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 23:01

Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113