| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive nudizam - da obiteljski nudizam - ne Potpisujem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
Niti su nudisti voajeri ili swingeri, premda ne tvrdim da nema i onih koji su došli samo zbog tog. To je samo određeni oblik slobode. Normalno da nećeš sjesti golim dupetom na stolicu u restoranu, pa makar on bio i na samoj plaži. Higijena ipak mora biti na prvom mjestu. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? ja sam za ne. ali vidio po plazama i bazenima toliko gole djece... pa i starijih... iz svih krajeva svijeta... pa sto da sad radim? mozda ta djeca budi i sretnija i imala vise ljubavi nego ona zatvorena izšibana... pa pusto regionalno orijentirana... Zadnji Uredio mafijas : 20-04-08 u 10:40. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? obiteljski nudizam s mužem da ![]() obiteljski nudizam s djecom ne ![]() to je nešto sa čim moraš odrasti da bi ti bilo kasnije normalno, jer nismo nudisti dok god virkamo ljudima tamo gdje nedostaje kostim , s tim ovaj moj ''nudizam'' bi bio na nekoj jako neposjećenoj plaži, da li je to uopće onda nudizam ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? NE ![]() Nikad nisam kužio one njemačke turiste po plažama, ne kužim kako tim ženama nije neugodno biti u toplesu pred svojom djecom (možda smo mi kao društvo malčice konzervativni, ali meni to bolesno) ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? A što bi im trebalo biti neugodno pred djecom- ako imaju sreće, oni su se toga nagledali... ![]() Moram priznati da se meni čini da mi imamo malo čudan (ne bih rekao licemjeran, nego baš čudan) stav prema golotinji... Golotinja na TV je (iako je doslovce bogomdana) a u bilo koje doba dana možeš na državnoj televiziji čuti da netko šalje nekoga u kurac, naziva ga pičkicom, jebe mu majku i tako... I tko je sad tu lud???Da budem iskren, ne znam kako bih gledao na golotinju da sam npr. na Maminom mjestu, da li bih se ponosno pokazivao ili bih ljubomorno čuvao- ali ovako, kad znam da to što ja imam nikoga ne zanima, nemam nekog beda, ali baš ni potrebe za pokazivanjem... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: nudizam, obiteljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.

, s tim ovaj moj ''nudizam'' bi bio na nekoj jako neposjećenoj plaži, da li je to uopće onda nudizam 
I tko je sad tu lud???