Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Agness obiteljski nudizam s mužem da obiteljski nudizam s djecom ne slazem se...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-04-08, 15:48   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,618
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto
Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE?

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
obiteljski nudizam s mužem da
obiteljski nudizam s djecom ne
slazem se
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 19:44   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A što bi im trebalo biti neugodno pred djecom- ako imaju sreće, oni su se toga nagledali...

Moram priznati da se meni čini da mi imamo malo čudan (ne bih rekao licemjeran, nego baš čudan) stav prema golotinji... Golotinja na TV je (iako je doslovce bogomdana) a u bilo koje doba dana možeš na državnoj televiziji čuti da netko šalje nekoga u kurac, naziva ga pičkicom, jebe mu majku i tako... I tko je sad tu lud???

Da budem iskren, ne znam kako bih gledao na golotinju da sam npr. na Maminom mjestu, da li bih se ponosno pokazivao ili bih ljubomorno čuvao- ali ovako, kad znam da to što ja imam nikoga ne zanima, nemam nekog beda, ali baš ni potrebe za pokazivanjem...

pa dokle nismo imali RTL ja nisam nikad vidio erotski film kod nas... samo za novu godinu. koja sreca ?

sto smo mi? špek i slanina
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 20:07   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ne, ja sam kost i koža...
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:28   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
obiteljski nudizam s mužem da
obiteljski nudizam s djecom ne
Obiteljski nudizam s djecom -

Obiteljski nudizam sa ženom -

Obiteljski nudizam s ljubavnicom -

Ko što rekoše Prospero, Cina, Mama (mama zna uvijek najbolje) i još neki - ne ide to meni, više sam konzervativan po tom pitanju.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 16:15   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Obiteljski nudizam s djecom -

Obiteljski nudizam sa ženom -

Obiteljski nudizam s ljubavnicom -
Blago tebi, koliku ćeš ti imati obitelj, još kad pribrojiš i ljubavnicinog muža i djecu, svekra i svekrvu, njene roditelje, tetke, strine...
Bit ćeš najsretniji čovjek na svijetu...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 21:42   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Uopće nisam neki konzervativac. zapravo, skroz suprotno od toga.
ali nudizam nije za mene
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 09:03   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 1,922
nespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznatnespretna će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja nemam ništa protiv nudista, ko voli nek izvoli, njegov izbor. bila sam jednom sa frendicom na nudističkoj i tamo je bilo svega, od golih gay parova, do obitelji s djecom (što mi nikako nije jasno ) do starih napaljenih zgužvanih parova (bljak)....
nije to za mene, to govorim iz iskustva

al sa dečkom ići na osamljenu plažu na neko goluždravo samotnjačko kupanje....oooo da
Dno is everywhere.
nespretna je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 10:35   #48 (permalink)
Banned

mafijas

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
ja nemam ništa protiv nudista, ko voli nek izvoli, njegov izbor. bila sam jednom sa frendicom na nudističkoj i tamo je bilo svega, od golih gay parova, do obitelji s djecom (što mi nikako nije jasno ) do starih napaljenih zgužvanih parova (bljak)....
nije to za mene, to govorim iz iskustva

al sa dečkom ići na osamljenu plažu na neko goluždravo samotnjačko kupanje....oooo da
strasno si povezana. logika ti je bezkonacna ha ha
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 10:46   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Da, stvarno je čudna i nedosljedna- svoju intimu bi podijelila s dečkom kojeg voli (i malo uživala u osjećaju slobode i 'nestašnosti'), a ne bi isto napravila pred 50 ljudi koji joj u životu ne znače apsolutno ništa.

Stvarno nelogično....
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 21:02   #50 (permalink)
Banned

mafijas

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Da, stvarno je čudna i nedosljedna- svoju intimu bi podijelila s dečkom kojeg voli (i malo uživala u osjećaju slobode i 'nestašnosti'), a ne bi isto napravila pred 50 ljudi koji joj u životu ne znače apsolutno ništa.

Stvarno nelogično....
ma dovljno ti je znat da je zensko.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nudizam, obiteljski

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 11 09-04-08 13:34
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
PC DVB Kartice Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 27-02-06 22:15
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
Zasto je pivo bolje od zenske CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 23:01

Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103