| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Obiteljski nudizam- DA ili NE? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Agness obiteljski nudizam s mužem da obiteljski nudizam s djecom ne slazem se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
pa dokle nismo imali RTL ja nisam nikad vidio erotski film kod nas... samo za novu godinu. koja sreca ? sto smo mi? špek i slanina | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Obiteljski nudizam s djecom - ![]() Obiteljski nudizam sa ženom - ![]() Obiteljski nudizam s ljubavnicom - ![]() Ko što rekoše Prospero, Cina, Mama (mama zna uvijek najbolje) i još neki - ne ide to meni, više sam konzervativan po tom pitanju.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
Bit ćeš najsretniji čovjek na svijetu... ![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? ja nemam ništa protiv nudista, ko voli nek izvoli, njegov izbor. bila sam jednom sa frendicom na nudističkoj i tamo je bilo svega, od golih gay parova, do obitelji s djecom (što mi nikako nije jasno ) do starih napaljenih zgužvanih parova (bljak)....nije to za mene, to govorim iz iskustva ![]() al sa dečkom ići na osamljenu plažu na neko goluždravo samotnjačko kupanje....oooo da ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Citat:
| |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski nudizam- DA ili NE? Da, stvarno je čudna i nedosljedna- svoju intimu bi podijelila s dečkom kojeg voli (i malo uživala u osjećaju slobode i 'nestašnosti'), a ne bi isto napravila pred 50 ljudi koji joj u životu ne znače apsolutno ništa. Stvarno nelogično.... ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: nudizam, obiteljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

I tko je sad tu lud???

) do starih napaljenih zgužvanih parova (bljak)....