Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 15

Ode mi seka... :(

Raspravljate o temi Ode mi seka... :( u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Eto...u subotu mi se seka udaje...sretna sam zbog nje, sretna sam zbog svatova ....ali... ...ona odlazi nakon sto smo 21 ...

KURŠLUS Avatar od korisnika cina
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    6,178
    Liked
    221 times

Ode mi seka... :(

Eto...u subotu mi se seka udaje...sretna sam zbog nje, sretna sam zbog svatova ....ali...
    ...ona odlazi nakon sto smo 21 godinu provele zajedno..

...moja najbolja prijateljica, osoba cije su me prodike, ponekad uvrede, najvise dirale, jedina osoba koja zna sve o meni, ciju sam odjecu cesto uzimala i jos cesce unistavala nenamjeno , koja je za mene lagala starcima, vozila me pijanu kuci , tjesila me kad sam plakala zbog ljudi koji to nisu zasluzili, slusala moje dubokoumne price usred noci...ukratko najdraza osoba u zivotu

eto u ovom trenutku me bas uhvatila neka tuga pa sam odlucila otvoriti ovu temu...ako je netko od vas prosao ovo napisite svoja iskustva....

mislim da nitko tko nema sestru, brata ne moze znati kakav je to osjecaj
    Zadnji Uredio cina : 01-07-08 u 20:25
    jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Re: Ode mi seka... :(

a joj,pa dobro udaje se,ali viđat ćete se i dalje... i dalje će ti ostati seka i najbolja prijateljica... nemoraš biti tužna,ona će uvijek ostati tvoja seka... samo što eto nećete živjeti zajedno ali ćete se posječivati,obavljati svoje razgovore,tješit jedna drugu,ako se opet napiješ samo ju nazoveš i seka će doći,možda čak i popit koje pivo s tobom ...
    nemoj bit tužna.... oraspoloži se,bit će piva u svatovima
    ja nemam ni brata ni seku,ne znam kakav je to osječaj,ali mogu zamisliti.... i meni bi bilo teško...

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Točno znam kako ti je jer sam se ja slično osjećao prije bratove svadbe
    S jedne strane sretan jer se ženi i jer kreće u osnivanje svoje obitelji a s druge strane tužan zbog potpuno istih razloga koje si ti tu napisala
    Znao sam da nikamo daleko ne odlazi, da ćemo se viđati (kao što se i viđamo) skoro svaki dan ali svejedno mi se neka tuga nakupila jer smo proveli prije toga 26 godina zajedno i bili jako vezani jedan uz drugoga. Normalno da smo i dalje vezani al sad je to ipak malo drugačije.

Uglavnom nemoj biti previše tužna i proveseli se na sekinoj svadbi i uživaj
    Ja na bratovoj svadbi jesam i to mi je bila najbolja svadba na kojoj sam bio ....(moja me nadam se tek čeka )
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Regularni forumas Avatar od korisnika Wildcat
    Datum registracije
    17-06-08
    Poruka
    105
    Liked
    0 times

ooooooooo da.... teško je to. kad se moj buraz ženio ja sam se i od sreće i od tuge napila ko graba... mislim,isti je to bio filing kao kaj ti veliš. normalno da svi hoćemo svojoj braći sve najbolje i da se veselimo njihovim "velikim koracima" ali ono kad znaš da on više neće tu biti kao prije jer ga je neka druga žena uzela i ona mu više znači nego ti. zvuči bolesno ali takav je osjećaj. ipak mislim da bi me još više boljelo da mi se sestra udaje jer ipak je ona kak svi velite frendica i oslonac i familija i sve živo je u toj jednoj osobi...

volim te sekico, nema veze kaj mi često dižeš tlak!

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

jea..i meni ali ja imam seku..tak da nije to ono brat brat seka seka.. al opet ono..
    All in all you're just another brick in the wall......

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

nema seku nažalost, kmeeeeee

a brat je stariji i kad se ženio bio sam premlad da bi o tome puno razmišljao
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Radost Europe Avatar od korisnika Lovel
    Datum registracije
    19-05-04
    Starost
    7
    Poruka
    3,879
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    nema seku nažalost, kmeeeeee

a brat je stariji i kad se ženio bio sam premlad da bi o tome puno razmišljao
    od riječi do riječi prepisujem
    Show love with no remorse

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Vidiš ti kako je to lijepo, ta bratska ljubav.. ja nemam ni brata ni sestru i uvijek sam bila tužna što ih nemam.

Imala sam prijateljicu s kojom sam praktički odrasla, bile smo dvije suprotnosti i uvijek smo se krvile ko pas i mačka, nekako mi je ona uvijek bila kao sestra, kad se udavala meni je bilo baš teško, nije isto ali mogu zamislit taj osjećaj.

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    28-03-07
    Poruka
    2,500
    Liked
    0 times

poznat mi je taj osjećaj.............kad mi se sestra udala prije 3 god...........ali sva sreća pa živi 200m dalje od mene

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Ma ne budi tužna susjeda.
    Vrijeme nosi svoje.

I ti ćeš se uskoro udati , a sa sestrom ćeš zauvjek ostati najbolja prijateljica i uvijek ćete imati iste osjećaje, uvijek ćete imati svoje razgovore i svoje male tajne.

A bit ćeš najljepša djeveruša u subotu.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku